Nieuwsafbeelding
vrijdag 23-9 | 
Nadat 2 weken geleden Groningen MC1 werd verslagen werd vorige week een gelijkspel behaald in het thuisduel met GHBS. Door deze twee knappe prestaties staat MC1 gedeeld eerste in de voor-competitie. De twee zwaarste tegenstanders zijn nu achter de rug waardoor de kans groot is om bij de eerste twee in de competitie te eindigen.

... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 19-9 |  September is uitgeroepen tot de maand van de trainer/coach. Aan het begin van een nieuw hockeyseizoen staan talloze ouders en jong volwassenen voor de uitdaging om voor het eerst een groep jonge sporters te begeleiden, hen training te geven of te coachen. En dat is best lastig.


Daarom zetten VSK en TV-Sportplezier samen me ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 16-9 |  Alle E/F leden krijgen 16 september via hun trainer 10 kaartjes mee om vriendjes- en vriendinnetjes uit te nodigen voor de speciale vriendjes en vriendinnetjes dag op vrijdag 30 september .
De E/F (proef)leden kunnen deze kaartjes uitdelen aan hun school- en buurtvriendjes- en vriendinnetjes zodat zij hen kunnen laten zien hoe leuk ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 14-9 |  Zaterdag 10 september heeft de 2e Interpolis Business Shoot Out plaatsgevonden. Vorig jaar bij de hockeyclub in Tilburg en dit keer bij de Heerenveense hockeyclub Quick Stick.

Sponsoren maken kennis met hockey
Sponsoren, relaties en leden van de Club van 100 van HHC Quick Stick waren voor deze sportieve namiddag uitgenodigd in ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 2-9 | 
Beste trimhockeyers,
Nu de Heerenveense Hockey Club Quick Stick over drie hagelnieuwe velden beschikt, benutten wij deze graag voor een najaarstoernooi op zaterdag 8 oktober . Hierbij nodigen wij jullie van harte uit om deel te nemen!
Programma 16.30 uur - Registratie en ontvangst met koffie ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 31-8 |  Om onze nieuwe velden officieel in te wijden organiseren we op zondag 9 oktober de Openingsdag nieuwe velden voor alle leden met het Rabobank Openingstoernooi.

De Openingsdag ziet er als volgt uit:
met in het voorprogramma

Quick Stick Dames 1 - Arnhem Dames 1 om 12.45 uur

Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 5-7 | 
Intersport De leeuw heeft vanaf heden de  wedstrijdkleding op voorraad in de winkel!

Hier kun je dus de Quick Stick shirts, rokjes, broekjes en sokken aanschaffen. Meer info over clubtenue .

Intersport biedt een aantrekkelijke pakketprijs aan:

Set 1 Set 2 ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 23-8 | 
In de herfstvakantie organiseren wij voor de tweede keer samen met Nationale Sportkampen een Tophockey-, Topkeepers-, Original- en Sport&Spelkamp op Quick Stick!
Gedurende de Nationale Sportkampen bij Quick Stick, komt een aantal hockeyers, trainers of coaches uit de top van de hockeywereld langs. De deelne ... Lees verder
Hoofdsponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.