Nieuwsafbeelding
woensdag 24-5 | 
De selectie van de meisjesteams start binnenkort. De trainers van de eerste meisjesteams zijn inmiddels bekend. 
MA1: Hans Hofstra (trainer/coach) MB1: Joyce ten Wolde (trainer) MC1: Martial Meijer (trainer/coach) MD1: Senna Horsten (trainer)
De verdere begeleiding (2e trainer/coach/manager ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
woensdag 24-5 | 
Wil jij meehelpen om van het lustrumweekend (30 juni t/m 2 juli) een succes te maken? Dat zou super zijn! 
We zoeken nog diverse mensen (oudere jeugd, volwassen leden en ouders/familie; mogen ook niet-leden zijn):
Spelleiders schoolhockeyevent Op vrijdag 30 juni komen er 400 kinderen in de leef ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
dinsdag 23-5 | 
Op initiatief van een enthousiaste Quick Stick ouder gaan we starten met kennismakingslessen hockey voor ouders van leden en (nog) geen leden! 
We hebben inmiddels 5 aanmeldingen en ook een trainer om de lessen te geven is al gevonden. Dus... meld je aan vóór 7 juni via [email protected]  o ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 22-5 |  Vanaf nu is het mogelijk om je kaarten te reserveren voor het grote Lustrumfeest op zaterdagavond 1 juli.
De kosten bedragen € 10,-. Aan de deur betaal je € 12,50 (mits er nog kaarten zijn).

Het bestellen gaat als volgt: Log in op Mijn Quick Stick*
(kan als ouder of partner ook op het account van zoon/d ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 15-5 |  HHC Quick Stick bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar! In deze 60 jaren hebben er velen met plezier de mooie hockeysport bedreven bij onze club. Graag halen we met u de nodige herinneringen op. In het weekend van 1 en 2 juli 2017 hebben we verschillende festiviteiten . Maar met name vragen we uw aandacht voor zondag 2 juli. Op deze dag nodigen ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 17-3 | 
Hierbij een overzicht van trainingsdagen die komen te vervallen i.v.m. bijzondere dagen en/of feestdagen (tenzij anders met de trainer is afgesproken):
vrijdag 14 april - Goede Vrijdag: geen training maandag 17 april - 2e Paasdag: geen training 24 t/m 28 april - 1e week Meivakantie: geen training ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
vrijdag 17-3 | 
LET OP WIJZIGING IN DATUM SELECTIETRAINING VOOR MA
De planning van de selectietrainingen voor het seizoen 2017-2018 is bekend. Je ontvangt binnenkort een uitnodiging wanneer je mag deelnemen aan de selectietrainingen voor de selectieteams MA1, MB1, MC1, MD1 en Dames 1. 
Spelers ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 22-5 | 
Afgelopen zondag speelde Quick Stick dames 2, onder leiding van trainer/coach Marc Horsten, haar kampioenswedstrijd thuis tegen GCHC uit Groningen. De Heerenveense dames wonnen met 7-1 van deze middenmoter uit de reserve overgangsklasse en werden ongeslagen kampioen.
Binnen 5 minuten stond Heerenveen al 1–0 voor. Een p ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
donderdag 18-5 |  QUICK STICK 60 jaar
Het Historisch Informatie Punt ( HIP ) wil graag in juli aandacht besteden aan het 60 jarig bestaan van Quick Stick met een kleine tentoonstelling in de bibliotheek. 
Inmiddels hebben we al aardig wat spullen (hoofdzakelijk krantenknipsels) bij elkaar gezocht. Maar wij zijn nog opzoek naar ... Lees verder
Nieuwsafbeelding
maandag 3-4 | 
Op zaterdagmiddag 1 juli vindt het traditionele Familie hockeytoernooi plaats!
Dit keer als onderdeel van het feestelijke lustrumweekend. Aanmelden kan vanaf donderdag 1 juni, maar het is leuk en slim om nu alvast na te denken over je te vormen team.
Zoals gebruikelijk spelen we 6-tegen-6 wedstrijde ... Lees verder
Hoofdsponsor
Sponsoren

Quick Stick Webshop
Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw. Aanvullende sportkleding is via de leden webshop te bestellen.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.