Rabobank weer hoofdsponsor van Quick Stick

15-6-2012
Nieuwsafbeelding

Rabobank Heerenveen-Gorredijk blijft ook de komende drie jaar hoofdsponsor van hockeyvereniging Quick Stick uit Heerenveen. Om dit te vieren werd afgelopen woensdag een Hockey Clinic georganiseerd.

Woensdag 13 juni namen ruim 70 leden van de E en F-jeugd van Quick Stick deel aan de clinic. De Rabo HockeyClinic is speciaal ontwikkeld om jeugdleden een geweldige dag te laten beleven. Bij de Rabo HockeyClinic staat het scoren van een mooi doelpunt niet voorop. Plezier en vernieuwing is het belangrijkst. Op het veld stond een gamecircuit met daarnaast een uitgebreide ‘trick’s clinic’.

De kinderen hebben tijdens de clinic spelenderwijs veel geleerd over techniek en trucjes. Daarnaast konden de kinderen middels een prijsvraag een Rabobank Hockeytas in de wacht slepen. Deze werden gewonnen door Elbrich, Beau en Frederique.

Zowel Quick Stick als de bank zijn bijzonder ingenomen met deze driejarige samenwerking. ‘Als hoofdsponsor zijn wij betrokken bij de vereniging en prominent zichtbaar binnen de vereniging’, aldus directievoorzitter Rients Schuddebeurs.

Zie ook dit filmpje.

En dit fotoalbum.

 

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.