Kantine

20-9-2011
Nieuwsafbeelding

Van het bestuur,

Vorige week hebben we afscheid genomen van 2 leden van de kantinecommissie die ieder met hun eigen taak, het afgelopen seizoen een grote bijdrage hebben geleverd aan het zo goed mogelijk functioneren van het clubhuis. Alice en Veronika, ook vanaf deze plek nogmaals van harte bedankt voor jullie inzet! Alice Knol heeft letterlijk de sleutels overgedragen aan Roelie Smit. Roelie heeft de organisatie van het zaterdaggebeuren op zich genomen, het beheer van de geldkist, sleutel en fungeert als de contactpersoon voor ons team van openers en sluiters. In de kantine ligt de map met de actuele zaterdag gegevens. Het team van de openers en sluiters kent een aantal nieuwe gezichten en is bijna weer op volle sterkte. Ellen van den Berk heeft het afgelopen jaar Veronika Gijzen al geassisteerd bij het maken van de roosters van de bardiensten en zal dit jaar dit alleen doen en tevens volwaardig lid zijn van de kantinecommissie. Met Sandra Hin (incidentele kantineactiviteiten) en Chris van Rosmalen (hoofd inkoop en onvolprezen barman) zijn we dan weer op volle sterkte. Daarnaast heeft Tanja Wenzler zich aangemeld om Chris op zondagen te assisteren bij de bardiensten.
Naast het evalueren van het goede kantineseizoen en het zetten van wat puntjes op de i', is ook een aanscherping van de verplichte bardiensten op zaterdag geformuleerd, dit mede na een paar nare ervaringen.
Als voorzet voor de ALV van 10/10/11 hebben we aan de volgende tekst:
Als een coach vooraf aangeeft geen namen te willen leveren cq het weigert te organiseren, zal er een speelverbod voor het team opgelegd worden met de bijbehorende boete (125 euro voor het team )
Als het slecht geregeld is, ouders gedeeltelijk afwezig zijn, volgt een extra bardienst voor het team.

Anke van Baar

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.