Sponsorovereenkomst

12-1-2011
Nieuwsafbeelding

Samenwerking Volvodealer Auto Heerenveen met Heerenveense Hockey Club Quick Stick.

Vrijdag 17 december zijn in de showroom van Volvodealer Auto Heerenveen de handtekeningen gezet onder een nieuw sponsorcontract tussen Auto Heerenveen en hockeyclub Quick Stick.

Beide partijen zijn zeer gemotiveerd om hiervan een succes te maken. Volvo Cars Nederland is al sinds 1994 betrokken bij het hockey op landelijk niveau en Auto Heerenveen is al jarenlang sponsor van Quick Stick. Met de nieuwe Volvo Clubbonus kan Auto Heerenveen nog meer investeren in Quick Stick, vooral voor de jeugd.

Theo Hoekstra directeur van Auto Heerenveen: "”Het is een unieke kans voor de leden(gezinsleden) van Quick Stick om bij aanschaf/lease van een nieuwe Volvo bij Auto Heerenveen een clubbonus van € 1.100 voor de club te verdienen. Met de aanschaf van je nieuwe Volvo de jeugdopleiding van je hockeyclub een bonus bezorgen en zelf jarenlang in een fantastische Volvo rijden, wie wil dat niet?””

Voorzitter Joost van Harten is uitermate blij met de Volvo Clubbonus: "”Onlangs hebben wij het vijfhonderdste lid verwelkomd. Met name de jeugdafdeling van onze club groeit enorm. Met de Volvo Clubbonus hebben wij een unieke mogelijkheid om deze groei financieel aan te kunnen. Ik heb direct de daad bij het woord gevoegd en een nieuwe Volvo besteld, Goed voorbeeld doet goed volgen””.

Bij de foto: het meisjesteam C1 in het nieuwe Volvo trainingshesje, links achter Joost van Harten, voorzitter van Quick Stick en rechts achter Theo Hoekstra, directeur van Auto Heerenveen.


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.