BDO Young Umpire Challenge

17-4-2011
Nieuwsafbeelding

Op zondag 19 juni 2011 vindt alweer de 7e editie van de BDO Young Umpire Challenge plaats, wederom op hockeyclub Gooische. Een gave dag voor jonge, enthousiaste clubscheidsrechters (14 t/m jaar 18 jaar) vol met activiteiten.

Cees Koppelaar, looptrainer van de hockeydames "trapt” de dag af met een warming-up die speciaal gericht is op de looptechniek van scheidsrechters. Psycholoog, Tischa Neve leert hoe je omgaat met emoties van spelers en toeschouwers en wat belangrijk is voor een goede houding en uitstraling op het veld. En Yolande Brada, umpire manager op internationale toernooien, bekijkt en observeert alle scheidsrechters en geeft na afloop feedback en tips.

Wegens succes is de BDO Young Umpire Challenge dit jaar weer gekoppeld aan D-Day, hét landskampioenschap waar de beste D-teams van alle districten strijden om de landstitel.
Heb jij al enige ervaring met het fluiten? Grijp dan nu deze kans om te fluiten onder begeleiding van bondsscheidsrechters uit de Hoofd- en Overgangsklasse!

Je kunt je opgeven via dit aanmeldingsformulier

De dag begint om 9.30 uur en eindigt rond 15.30 uur.
De deelname is helemaal gratis. Er is geen beperking aan het aantal aanmeldingen per vereniging. Gezien het aantal beschikbare plaatsen, kunnen wij misschien niet iedereen laten deelnemen.

Benieuwd naar de BDO Young Umpire Challenge van vorig jaar? Klik hier voor alle foto's.

Wacht niet te lang met aanmelden, want vol = vol.

Hopelijk zien we je 19 juni!

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.