Seniorenbeleid

16-5-2013
Nieuwsafbeelding


Seniorenbeleid vastgesteld

 

Zoals voor de meesten wel bekend zijn wij vorig jaar begonnen met het opstarten van een Dames 1 en Dames 2. Op de Algemene Ledenvergadering in oktober is een seniorencommissie benoemd. Deze commissie heeft als opdracht gekregen seniorenbeleid te ontwikkelen en op papier te zetten.


Doelstelling is om te komen tot een sterke en brede seniorenlijn met actieve leden, een gezellige zondag en een goede doorstroming van jeugdspelers. Het gaat zowel om prestatie- als recreatief hockey.


HHC Quick Stick spreekt de ambitie uit om binnen een paar jaar zowel met het nieuw op te richten heren 1 als het huidige dames 1 uit te komen in de 2e klasse; ambitieus en realistisch. De seniorencommissie is hiermee aan de slag gegaan en heeft de afstemming gezocht met het bestuur, de technische commissie, lijncoƶrdinatoren en diverse (jeugd)coaches.


Wij als bestuur omarmen het resultaat, een gedegen beleidsplan, en zien dit als een goede basis voor de komende 5 jaar. Op de Algemene Ledenvergadering in oktober zullen wij een verdere toelichting geven.


Wat betekent dit voor de selecties van komend seizoen?


Damesteams

Dit seizoen streeft Dames 1 naar promotie naar de derde klasse. We zijner echter nog niet. De ambitie is om binnen een paar jaar door te groeien naar de tweede klasse. Dit betekent voor het seizoen 2013-2014 het volgende. De beste spelers van de club worden benaderd om selectie te spelen voor Dames 1. Dit zal eind mei plaatsvinden. Jeugdspelers hebben zelf de keuze of ze hieraan mee willen doen. Voor vragen over de indeling van Dames 1 kun je terecht bij Arjen Esser of Michiel Kroes [email protected]. Dames 2 en Dames 3 gaan wegens succes door in de huidige vorm.


Herenteams

Komend seizoen start Quick Stick met een Heren 1. Hiervoor worden de A spelers benaderd die volgend seizoen de seniorenleeftijd hebben. Dit zal eind mei gebeuren. Daarnaast is er interesse van een aantal (veelal ex-QS-ers) om weer voor Quick Stick te komen spelen. Het team zal indien nodig een beroep doen op invallers uit de A1 of A2. Doelstelling van de club is om Heren 1 zo snel mogelijk te promoveren naar de derde klasse. Voor vragen kun je mailen met Frits van der Weerd of Aarnout Boehmer via [email protected].


Met vriendelijke groet

Namens het bestuur


Benno Rijpkema


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.