Mega Sportweek tijdens voorjaarsvakantie 

15-2-2021
Nieuwsafbeelding
De sportclubs en -verenigingen in de gemeente Heerenveen organiseren dit jaar geen Mega Sportdag, maar een Mega Sportwéek! Van 22 t/m 26 februari (maandag t/m vrijdag in de voorjaarsvakantie zijn er iedere dag van 10.00 tot 16.00 uur in de hele gemeente gratis sportieve workshops en activiteiten te beleven. Uiteraard doet Quick Stick mee.

Op de website van Scoren voor Gezondheid kun je per dag een programma samenstellen. Dit is speciaal bedoeld voor kinderen die zelfstandig naar de activiteiten kunnen komen, omdat aanwezigheid van ouders niet is toegestaan. De richtlijn is 8 t/m 12 jaar, maar kan per workshop/activiteit verschillen.


Activiteiten voor niet-leden

Bij HHC Quick Stick staan leuke kennismakingstrainingen gepland op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 februari, van 13.00 tot 13.45 uur.
Leeftijd: 8 t/m 12 jaar.
Locatie: bij Quick Stick, It Hege Stik 11, Heerenveen.
(Gratis) aanmelden via Scoren voor Gezondheid.


Tip voor leden

Doe jij op maandag- en dinsdagochtend mee met de P&P Hockeydagen op de club? Dan kun je je sportieve dag compleet maken met een andere Mega SportWeek-activiteit, zoals (kick)boksen, hiphop, rugby en breakdance. Kijk en kies op de site van Scoren voor Gezondheid.


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.