Verslag Corona Cup Finales JJ

27-3-2021
Nieuwsafbeelding
Zaterdag 27 maart stond in het teken van de Corona cup finales van de Jongste Jeugd. De F-jes speelden vriendschappelijke onderlinge wedstrijdjes en hadden weer veel plezier!

Bij de E-junioren stonden 2 spannende wedstrijden op het programma. De finale om de winst van de Corona cup tussen Nederland en Argentinië. En een finale om het brons tussen Engeland en Australië.
Het waren zinderende finales! De teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd. Argentinië dreigde voortdurend voor de goal van Nederland maar lukte het maar niet om te scoren. Nederland daarentegen maakte toch die -door beide teams- gewenste goal en ging er met de winst van de Corona Cup vandoor! Argentinië pakte het zilver en Australië het brons! Alle teams gingen met een medaille naar huis!
Na de E-junioren gingen de D- junioren het veld op voor de finales. Een aantal E-junioren sloten ook aan bij de D-teams om mee te spelen en ook een paar dames uit D-1 hielpen mee. Australië en Nederland gingen de strijd aan om het goud. Het was een bloedstollende, spannende finale waarin Australië er verdiend met het goud vandoor ging! Nederland pakte het zilver! Argentinië en België streden om het brons. Argentinië was in deze wedstrijd oppermachtig en werd met een bronzen medaille beloond. Ook bij de D- junioren gingen alle teams gingen met een medaille naar huis.
Wat een spannende wedstrijden! En wat een plezier en sportiviteit! Alle coaches en spelers ontzettend bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.