Quick Stick Hockey Class tijdens meivakantie

17-4-2021
Nieuwsafbeelding

Zin om tijdens de meivakantie te hockeyen? Ja toch? Op zaterdag 8 en/of zondag 9 mei kunnen de F- t/m C-leden los met een circuit vol hockey-oefeningen en -spelletjes. Afgewisseld met gezellige pauzes.

Dagen en tijden
De ochtend (09.30-12.00 uur) is voor de E- en F-jeugd, de middag (13.30-16.30 uur) is voor de C- en D-jeugd. Je kunt je aanmelden voor een of beide dagen. De kosten (incl. drinken en snack): € 17,50 voor 1 dag en € 22,50 voor beide dagen. Je krijgt er ook een tof bedrukt poloshirt bij!

Meld je (kind) nu aan!
Je kunt je kind(eren) aanmelden tot 27 april 18.00 uur.
Aanmelden en direct betalen (met iDeal) doe je door in te loggen in: 'Mijn Quick Stick' en daar naar Club>Evenementen te gaan. Log in met de Lisa-gegevens (lidmaatschapsnummer en wachtwoord) van jouw dochter/zoon.
Wachtwoord vergeten? Stuur een mailtje naar [email protected] of [email protected] om nieuwe inloggegevens op te vragen. Je kunt ook de functie 'Inloggegevens vergeten?' gebruiken, maar gebruik dan wel het juiste e-mailadres bij het lidnummer waarmee je in Lisa bekend bent, anders krijg je geen reactie.

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.