Hockeyklas ’21-’22: deelname nog mogelijk!

23-6-2021
Nieuwsafbeelding
De hockeyklas (omgedoopt tot Hockey College Heerenveen) voor schooljaar 2021-2022 telt 24 leerlingen van klas een, twee en drie uit het voortgezet onderwijs. De deelnemers krijgen onder begeleiding van Jos van Kimmenaede het komende schooljaar op maandag en woensdag van 17.00-18.30 uur hockeytraining bij HHC Quick Stick. Er is nog plek voor meer leerlingen!

Jos van Kimmenaede gebruikt voor de trainingen een nieuwe manier van denken (ASM of breed motorisch opleiden) waarbij je met allerlei materialen het bewegen en hockeyen stimuleert. Van springtouw en frisbee tot reverse sticks (sticks met haakje aan de verkeerde kant) en brillen waarmee je niet op de grond kunt kijken.

Hockey College Heerenveen (HCH)

De hockeyklas is er voor alle kinderen in het voortgezet onderwijs in Noord-Nederland, je hoeft geen lid te zijn van een hockeyclub. Het HCH richt zich naast (door)ontwikkeling van individuele hockeykwaliteiten op talent- en teamontwikkeling in een vertrouwde omgeving. De kosten bedragen € 150,- per schooljaar.

Ook deelnemen?
Heb je interesse en wil je ook deelnemen? Laat het ons voor 1 augustus a.s. weten door middel van een e-mail aan [email protected] o.v.v. Hockey College Heerenveen 2021-2022.
 


Op de foto: de 24 deelnemers maakten zondag 20 juni met elkaar, met Jos van Kimmenaede en zijn lesmethode.

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.