Grote Clubactie HHC Quick Stick

15-9-2021
Nieuwsafbeelding

Zaterdag 18 september start de grote clubactie en HHC Quick Stick doet mee! Vanaf dan kunnen de loten verkocht worden aan familie, vrienden en buren. Naast de fysieke loten in het verkoopboekje, kunnen loten ook online verkocht worden door de persoonlijke QR-code op de voorkant van het boekje te scannen. Ieder Quick Stick-jeugdlid beschikt over een eigen gepersonaliseerde QR-code en bijbehorende verkooppagina. Ook leuk (en makkelijk) dus om je eigen verkooplink te delen via WhatsApp en social media!

Met jullie hulp willen we natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons spaardoel voor de clubactie van dit jaar is trainingsmateriaal. Zoals nieuwe doeltjes en keeperspakken. Het team dat de meeste loten verkoopt staat een leuke verrassing te wachten!

Online verkooplink/pagina
De jongste jeugd (F t/m C) kan met het verkoopboekje langs de deuren. Ook zij kunnen via de QR-code op het boekje een online verkooplink delen met opa, oma, ooms of tantes die misschien niet in de buurt wonen, maar wel graag willen helpen. De oudere jeugd vindt het misschien handiger om gelijk de QR-code te gebruiken. Zij krijgen hun QR-code uitgedeeld zodat ze deze kunnen scannen om zo hun eigen online verkooppagina te maken.

Uitdelen boekjes
Deze week worden de verkoopboekjes bij de trainingen uitgedeeld om mee naar huis te nemen. Wanneer je klaar bent met lopen mogen de boekjes weer ingeleverd worden bij de trainer of in de 'schatkist-doos' die in het clubhuis zal staan. Uiterlijke inleverdatum is de week van 4 tot en met 8 oktober.

Superloten
Naast de normale loten is er de mogelijkheid om een Superlot te (ver)kopen! Het Superlot vertegenwoordigt 50 normale loten en heeft een aankoopwaarde van € 150,-, waarvan 80% naar de vereniging gaat. Alle ouders van een team kunnen dit bijvoorbeeld gezamenlijk aanschaffen. Ook is het interessant voor organisaties die onze vereniging willen steunen. Aan elk verkocht Superlot besteden we (in afstemming met de koper[s]) op gepaste wijze aandacht.

Helpen jullie mee ons doel te behalen?
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.