Informatieavond arbitrage op dinsdag 17 september

8-9-2013
Nieuwsafbeelding

Dinsdagavond 17 september wordt er om 20:00 uur in de kantine een informatie en vragenavond gehouden. Wijnand Bruin (Bondsscheidsrechter) zal een korte uitleg geven van de belangrijkste regels, maar vooral ingaan op de overige zaken waar een scheidsrechter mee te maken heeft. Denk aan looplijnen, spelers en coaches, voorbereiding etc. Daarnaast is er natuurlijk gelegenheid om vragen te stellen.

Wijnand is ook CS+ leercoach bij QS, een traject voor de scheidsrechter met plezier in fluiten en die graag hierin meer begeleiding zou willen om stap voor stap een hoger niveau te behalen. In de bijlage meer hierover, maar geïnteresseerden kunnen ook altijd contact opnemen met de arbitrage commissie. Zie ook dit document.

Voor leden die het CS+ leertraject niet willen volgen is het ook leuk om meer te weten over het scheidrechteren.
Je krijgt antwoord op vragen, zoals:
- Wat kan ik doen richting coach
- Wat kan ik doen richting publiek
- Wat kan ik doen als spelers op elkaars teamleden lopen te schelden
- Hoe communiceer ik met mijn mede scheidsrechter

In het vorige seizoen zijn twee avonden succesvol georganiseerd. Veel vragen, veel antwoorden en voor veel (beginnende) scheidsrechters heeft dit zowel in de theorie als in de praktijk veel duidelijk gemaakt.

De avond maakt niet alleen de theorie duidelijk maar vooral de praktijk. Want in het 'eggie' is het toch anders dan je had verwacht.

Als speler is het handig als je weet waar scheidsrechters op letten dus het verbetert ook je eigen spel.

Aan de hand van praktijksituaties gaat Wijnand met jullie, interactief, in op allerlei situaties in waar je als scheidsrechter mee te maken krijgt en waarvan verwacht wordt dat je die in een wedstrijd ter plekke oplost.
De dinsdagavond is niet alleen leerzaam maar vooral ook leuk!

Opgave voor de info avond graag via [email protected] ivm beschikbare ruimte.
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.