VACATURE Voorzitter beleidscommissie Technische Zaken

22-5-2014
Nieuwsafbeelding

Quick Stick groeit en bloeit. Er is veel goede energie binnen de vereniging, het ledenaantal groeit maar door, het derde kunstgrasveld lijkt in zicht, we leggen de laatste hand aan het Beleidsplan hockeytechnische zaken 2014-2017 en er zijn voortdurend nieuwe ontwikkelingen waar we op in moeten en willen spelen.
Om alles in goede banen te leiden hebben wij als bestuur besloten om het technische hart van onze vereniging te verstevigen.

De versteviging houdt in dat er een beleidscommissie Technische Zaken gevormd wordt, waarin vertegenwoordigers van alle huidige uitvoerende technische geledingen een structureel overleg gaan houden voor onderlinge afstemming, beleidsontwikkeling, evaluatie en bijstelling.

Het reikwijdte van de beleidscommissie bevat de seniorenlijn, de juniorenlijn, arbitrage, clubmanagement en wedstrijdsecretariaat. Met andere woorden: alles wat met het spel hockey te maken heeft. Indien noodzakelijk schuiven functionarissen aan die niet structureel in dit overleg hoeven te zitten.

Voor deze beleidscommissie zijn wij op zoek naar een voorzitter die mensen kan verbinden en een brede bestuurlijke en/of management ervaring heeft in de hockeywereld, bij voorkeur op hoog niveau. Voor verder informatie verwijzen wij u graag naar de bijlage.

Namens het bestuur HHC Quick Stick,

Benno Rijpkema
voorzitter
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.