Van de voorzitter

23-4-2012
Nieuwsafbeelding

Het nieuwe bestuur is in volle gang en de eerste resultaten mogen we nu al gaan plukken, dankzij de inzet van vele vrijwilligers.

Lustrumjaar: 55 jaar
Dit jaar is weer een lustrumjaar voor Quick Stick: alweer 55 jaar! Als u wat meer wilt weten over onze geschiedenis, kijk dan vooral even op de site van Quick Stick: http://tiny.cc/4tqrjw. Een lustrumjaar betekent ook weer diverse activiteiten. Houd daarom de activiteitencommissie goed in de gaten!

Jeugdfeest
Op 15 april was een jeugdfeest georganiseerd. Onder de bezielende leiding van de activiteitencommissie is een spetterend feest gehouden in ons clubhuis.
feest-2
In nauwe samenwerking met de kantinecommissie is alles vlekkeloos verlopen en kunnen we terug kijken op een mooie avond. Dankzij alle vrijwilligers, die ook op zondag nog het clubhuis schoon stonden te maken, is het een avond om voort op te borduren.

550e lid!
Onze club is inmiddels 550 leden groot! En dat gaan we vieren door ons 550e lid in het zonnetje te zetten. Hat zal u waarschijnlijk niet verbazen dat het een meisje is geworden. Wie het is, houden wij nog even geheim. Binnenkort zullen wij haar huldigen en ontvangt zij hiervoor een leuk cadeau.

Help ons de velden schoon houden!
De vele vrijwilligers die voor én met ons aan het werk zijn om onze vereniging zo leuk mogelijk te houden, luiden de noodklok. Het komt te vaak voor dat we ons afval gewoon achter ons laten slingeren rondom het clubhuis en de velden. Een zeer dringend verzoek aan iedereen die bij ons over de vloer komt:
RUIM JE AFVAL ZELF OP IN DE AFVALBAKKEN.
KLEINE MOEITE, GROOT PLEZIER VOOR ANDEREN!

Als u coach bent van een elftal, kijk dan na de wedstrijd nog even achterom en laat de spelers zelf het afval opruimen uit de dug-out en langs het hek.

Als wij dit allemaal samen doen, scheelt het de vrijwilligers die de kantine openen en afsluiten zeker 2 uur werk, iedere zaterdag en iedere zondag.

Twitter en Facebook
Werkt u al met de sociale media? Wij inmiddels wel. Communicatie staat voor ons hoog in het vaandel. En omdat de jeugd anders communiceert dan menig ouder, hebben wij besloten ook een account te openen op Twitter (@hhcquickstick) en Facebook (in ontwikkeling). Op deze media zullen wij activiteiten, het laatste nieuws en andere berichten over Quick Stick melden. Volg ons!

Sponsoring
De sponsorcommissie komt binnenkort bijeen om het beleid helder in kaart te brengen. Voor iedereen een oproep: als je een bedrijf weet als sponsor, meld dit bij de sponsorcommissie (Nils Nieboer) zodat wij contact op kunnen nemen. Het voorkomt misverstanden en dus teleurstellingen achteraf.
Tot slot een inspirerend filmpje… Op youtube heb ik een filmpje gevonden die de kern van het verenigingsleven prachtig bloot legt. Het filmpje gaat weliswaar over voetbal, maar gaat ook prima op voor onze club. Ik zou u willen vragen: kijk vooral even en laat u inspireren! http://bit.ly/Io0Pt4

Benno Rijpkema
Voorzitter HHC Quick Stick

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.