Introductie Erik Gemser

14-6-2014
Nieuwsafbeelding

Omdat ik een nieuw gezicht binnen Quick Stick ben, wil ik mij graag introduceren.
Mijn naam is Erik Gemser, 43 jaar, getrouwd met Jolanda Baudoin en vader van 2 kinderen Esmee (7) en Tommy(11).
Een aantal weken geleden ben ik door Benno Rijpkema benaderd met de vraag of ik mijn kennis en energie beschikbaar wilde stellen om de ambities van Quick Stick te ondersteunen.
Het invullen van de functie als voorzitter Beleidscommissie Technische Zaken is een uitdaging voor mij die ik met veel energie aanga. Het doel is om met meerdere coördinatoren in deze beleidscommissie hockey technische zaken aan te pakken.

Onze dochter Esmee hockeyt nu voor haar 2eseizoen en door haar ben ik weer met hockey in aanraking gekomen. Door mijn werkzaamheden als fysiotherapeut ben ik 10 jaar werkzaam geweest in tophockey. In de periode van 1996 t/m 2006 ben ik fysiotherapeut geweest bij AH&BC (Amsterdam) Heren 1 en Nederlands Heren elftal. In deze periode heb ik deze fantastische sport leren kennen als zowel een tactische- als een fysieke teamsport. Het begeleiden van Heren 1 AH&BC en de multidisciplinaire samenwerking binnen deze hockeyclub hebben een basis gelegd van mijn kennis van structuur en kader van een hockeyclub. In deze jaren heb ik mogen werken met meerdere trainers en coaches met uiteenlopende visies. Na de begeleidingsperiode in het hockey heb ik nog andere sporttakken mogen begeleiden. Ruim 6 jaar ben ik in de turnhal (Sportstad) actief geweest in het begeleiden van de jongste turnsters tot Olympisch kampioen Epke Zonderland.
Op dit ogenblik heb ik een solopraktijk voor Fysiotherapie, Manuele Therapie en Sportzorg en ben ik Bondsfysiotherapeut bij de KNSB.

De club is nog redelijk nieuw voor mij en ik zal veel energie vrijmaken om de club en haar mensen te leren kennen. Communicatie is een belangrijke factor in het nastreven van de ambities van club.
Dit zowel in de breedte als naar de top en van het jongste als het oudste lid.

Sportieve groet, Erik Gemser
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.