Introductie Nienke Ros

15-6-2014
Nieuwsafbeelding

Mijn naam is Nienke Ros en ik heb 4 grote kinderen Arne (26), Jasper (24), Harald (22) en Danielle (19). Op dit moment woon ik nog in Houten, vlakbij Utrecht, maar zal deze zomer verhuizen naar Echtenerbrug.
Friesland is helemaal nieuw voor mij en ik kijk er erg naar uit om deze provincie te leren kennen.

Zelf begon ik pas op mijn 15de met hockey en hield ik mij daarvoor intensief bezig met wedstrijdturnen. Ik speelde in MB1 en Dames 1 van Doorn en later, toen ik 22 was, werd ik gevraagd voor Dames 1 van Schaerweijde in Zeist.
Mijn hoogste speelniveau is Overgangsklasse.
Ik volgde via de KNHB de opleidingen mini- en jeugdhockeytrainer (nu HT2) en Oefenmeester A (nu HT3) en was jarenlang naast mijn werk als secretaresse in het UMC Utrecht, trainer/coach van jeugdelftallen t/m de Topklasse.
Vanaf 2003 maakte ik van hockey mijn beroep als trainingscoördinator en heb o.a. 5 jaar bij SCHC gewerkt, waar ik zo'n 60 jeugdhockeytrainers onder mijn hoede had.
Van laats genoemde opleiding HT3, was Roelant Oltmans mijn opleider en werkte ik jaren later weer met hem samen bij Laren.
Naast hockey heb ik veel te veel interesses :), maar om er iets uit te lichten. Ik deed een musicalopleiding en zat bij de Gooise Operette als sopraan.

Ik heb er ontzettend veel zin in om bij Quick Stick te komen werken als Clubmanager/Hoofdtrainer en hoop me snel bij jullie thuis te voelen. Het lijkt mij een prachtige nieuwe uitdaging, waarin ik mijn ervaringen graag met iedereen deel om er samen iets moois van te maken.
Graag ontmoet ik jullie op het veld.

Met sportieve groet,

Nienke Ros

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.