De scheidsrechter in het zonnetje!

27-8-2014
Nieuwsafbeelding

Scheidsrechters zorgen ervoor dat wedstrijden op een sportieve manier en volgens de spelregels verlopen, zodat spelers optimaal kunnen genieten van het hockey spelletje. De meeste spelers en coaches weten dat natuurlijk wel, maar staan daar vaak te weinig bij stil. Daarom vindt ook dit jaar de ‘Week van de scheidsrechter’ plaats (4 tot 12 oktober), een jaarlijkse waarderingscampagne vanuit het project "Naar een veilig sportklimaat” van NOC*NSF.

Tijdens de Week van de scheidsrechter worden (club)scheidsrechters in het zonnetje gezet. In het kader daarvan organiseert de KNHB 32 scheidsrechterscafés die vanaf september door het hele land op verenigingen plaatsvinden. De KNHB wil hiermee de verenigingen stimuleren om ervaringen uit te wisselen, ideeën op te doen en van elkaars successen te leren.

Voor wie?
De scheidsrechterscafés zijn in principe voor iedereen bedoeld. Natuurlijk gaat er speciale aandacht uit naar de aanwezige scheidsrechters, maar iedereen die alles wil weten over de spelregels is van harte welkom. Want dat is het onderwerp van de bijeenkomsten, waarbij je op een inspirerende, leerzame en ludieke manier van een jonge, enthousiaste bondsscheidsrechter uit de hoofdklasse een spelregelbriefing krijgt en vragen kunt stellen over zijn/haar fluitervaringen.

Alle aanwezige scheidsrechters krijgen uiteindelijk als blijk van waardering een nuttige tool, namelijk een speciale KNHB toss munt. Dit alles zal ze energie geven om er weer een mooi seizoen van te maken!

Meedoen?
Wil je graag aanwezig zijn bij een van de scheidsrechterscafés? Laat dit weten aan de scheidsrechterscommissaris van jouw vereniging. Klik hier voor de data, en de locaties van de cafés. Aanmelden kan via [email protected] voor 2 september!
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.