Rabobank weer hoofdsponsor van Quick Stick

29-9-2014
Nieuwsafbeelding

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland is ook de komende drie seizoenen hoofdsponsor van hockeyclub Quick Stick in Heerenveen. Vanuit de samenwerking wil de Rabobank haar betrokkenheid bij hockeyclub Quick Stick versterken.

Op zondag 28 september tekenden Quick Stick voorzitter Benno Rijpkema en directievoorzitter Rients Schuddebeurs het sponsorcontract. ‘Wij zijn bijzonder blij met de verlenging van onze samenwerking’, aldus de voorzitter van de hockeyclub. Deze overeenkomst verbindt de Rabobank ook voor de komende drie jaar aan Quick Stick. Quick Stick en de Rabobank continueren daarbij een jarenlange samenwerking.

Vanuit het partnership wil de Rabobank extra ondersteuning geven aan de hockeyclub en haar leden. Rients Schuddebeurs: ‘Als bank vinden wij het belangrijk om sport mogelijk te maken voor iedereen.’ Het sponsorgeld stelt de hockeyclub onder andere in staat de komende jaren te investeren in kwaliteit van zowel trainingen als accommodatie. Zowel de hockeyvereniging als de bank zijn bijzonder ingenomen met deze driejarige samenwerking.

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.