Trimhockeydames toernooiwinnaar

14-4-2015
Nieuwsafbeelding
De trimhockeydames van woensdagochtend zijn zaterdag 11 april in een winderig Hoogezand kampioen geworden van de dames-poule in het trimhockeytoernooi. Ze namen een 1e prijs-beker en een wisselbokaal mee naar Heerenveen!

Tijdens het 1e MHC Dash Trimhockeytoernooi was Quick Stick als enige Friese club present. Uiteraard gingen de tien afgevaardigde dames voor niets minder dan de winst, zeker na de overtuigende overwinning tijdens een vergelijkbaar toernooi in Drachten vorig jaar. Tegenstanders in Hoogezand waren twee teams van MHC Dash en een team van GHHC. De eerste wedstrijd werd 0-0 gelijk gespeeld tegen Dash 1. De tweede wedstrijd werd overtuigend met 4-1 gewonnen van Dash 2. Inmiddels gewend aan het semi-waterveld en gesterkt door deze uitslag, wilde QS natuurlijk meteen door. Maar er moest eerst geborreld worden (met een overheerlijk kaas-, noten- en olijvenplankje). De derde wedstrijd werd ook gewonnen (met 5-3) tegen een goed en fanatiek spelend GHHC. Als poulewinnaar moest QS vervolgens nog in een finale om de 1e en 2e plek spelen. Tegen Dash 1, waarmee de gelijke stand van de eerste wedstrijd rechtgezet kon worden. En dat lukte: het toernooi werd gewonnen met een fraaie 3-1 en aanvoerder Ellen mocht de beide bekers ophalen. Na deze prachtige zege kon het team eindelijk eten en dansen. In 2015 gaat QS zeker terug naar Hoogezand voor behoud van de wisselbeker!

Team en coach
Team: Ellen van den Berk, Jessica Bouma, Yvonn de Haan, Sebien Horsten, Margon Mink, Berber van Oyen, Ingeborg Posthuma, Erni la Rose, Janet Veenstra en Gieneke Verhoeven
Coach: Nils Nieboer
Mascotte/supporter: Mart Nieboer


Trimhockey
Wie ook wil leren hockeyen of de sport (na lange tijd) weer wil oppakken is meer dan welkom bij de trimhockeytrainingen op woensdagochtend en/of dinsdagavond.

Foto’s: Margon Mink
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.