Quick Stick Veteranen A kampioen!

9-6-2015
Nieuwsafbeelding
Quick Stick Veteranen A is kampioen geworden bij de Veteranen Hoofdklasse Noord Nederland. Gefeliciteerd heren!!

Zondag 21 juni spelen zij de play-offs op Kampong. Om 11.30 uur tegen MMHC Voordaan (Groenekan) en om 13.00 uur tegen HC Tilburg. Heel veel succes!


Persbericht: Quick Stick Veteranen A kampioen Noord Nederland

Afgelopen week werd het veteranen A team van de Heerenveense hockeyclub Quick Stick kampioen in Noord Nederland. Dat betekent dat de heren komende zondag 21 juni het moeten opnemen tegen de regiokampioenen van de rest van Nederland en gaan strijden om het Nederlands kampioenschap! 

De minimumleeftijd voor de veteranen is 35 jaar. Het team van Quick Stick draait al enige jaren mee in de top van Noord Nederland en barst van de routine. De oudste spelers zijn inmiddels bijna 50 en hockeyen reeds meer dan 40 jaar. A.s zondag wordt op het complex van Kampong gespeeld, op de meest moderne watervelden die het hockey een stuk sneller maken. 

In Heerenveen zijn de heren gewend aan een traag zandveld. Hopelijk wordt dit ooit vervangen, zodat ook in Sportstad Heerenveen het moderne hockey zich verder ontwikkelen kan. Bijna alle spelers van de veteranen zijn betrokken bij de club als trainer van een of meer jeugdteams. Die ervaring wordt in ieder geval goed doorgegeven. 
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.