Nationale Sportkampen van 25 t/m 27 oktober op Quick Stick!

13-9-2017
Nieuwsafbeelding

Komende herfstvakantie organiseert Nationale Sportkampen op Quick Stick hockeykampen. Hockeyen in de vakantie dat wil jij toch ook?


Tophockeykamp 
Het Tophockeykamp staat de hele week in het teken van hockeyen, je krijgt iedere dag een clinic van bijvoorbeeld een (inter)nationale topper of coach. Van wie kan je nou beter leren hockeyen dan de beste zelf?

Topkeeperskamp
Het Topkeeperskamp zal je tot het uiterste uitdagen om een nog betere keeper te worden. Iedere dag krijg jij volop keeperstraining. Topkeepers en toptrainers zullen je veel extra tips gaan geven.

Original Hockeykamp 
Op het Original Hockeykamp ga je naast hockey ook nog andere sporten en activiteiten doen zoals knotshockeyen, de buikschuifbaan en de hindernisbaan.

Sport&Spelkamp 
Op het Sport&Spelkamp komen de leukste sporten & spellen aan bod. Hockey, voetbal, volleybal alles komt voorbij tijdens een Sport&Spel kamp. Overwin de hindernisbaan, speel knotshockey en koel af op de buikschuifbaan. Kortom een te gekke week voor ieder kind!

* Je ontvangt korting als je vóór 15 september 2017 boekt.

Tijdens de hockeykampen op Quick Stick, komt een aantal hockeyers, trainers of coaches uit de top van de hockeywereld langs. De deelnemers aan het kamp gaan onder begeleiding van deze toppers hun hockeyvaardigheden verbeteren.

Meld je aan voor het 3-daagse herfstkamp op 25, 26 en 27 oktober van 9.00 uur tot 16.30 uur op Quick Stick, via de site: www.nationalesportkampen.nl


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.