Trimhockey, iets voor jou?

1-10-2012
Nieuwsafbeelding

Heb je vroeger gehockeyd en zou je wel weer regelmatig willen spelen zonder de wedstrijdverplichting elk weekend? Of sta je elke zaterdag langs de lijn bij je kinderen en lijkt het je leuk om het zelfs ook eens te proberen? Misschien is trimhockey dan wat voor jou!

 

Wat is trimhockey?

Trimhockey is voor iedereen, van beginner tot ervaren hockeyer, en voor dames en heren. We starten elke keer met een paar korte oefeningen voor techniek, conditie en tactisch inzicht, en daarna spelen we onderling partijtjes op heel of half veld (afhankelijk van de opkomst). Door het gemengde niveau van de spelers kunnen ook de beginners meteen leuk meespelen. Het gaat bij trimhockey vooral om een uur lang samen lekker spelen. Wat overigens niet wil zeggen dat er niet fanatiek gespeeld wordt!

 

Bij voldoende animo organiseren we een paar keer per jaar een wedstrijd tegen een ander trimhockeyteam uit de buurt of schrijven we ons in voor een trimhockeytoernooi. Deelname aan wedstrijden is vrijwillig en staat open voor alle trimhockeyers, ongeacht hun speelniveau.

 

Borrelen na afloop

Trimhockey betekent ook gezelligheid. Vandaar dat het na de inspanning tijd is voor gezellig borrelen of een kopje koffie of thee. Dit is geheel vrijwillig, maar drink je mee dan is een bijdrage aan de pot verplicht.

 

Wanneer wordt er gespeeld?

Er wordt gespeeld op dinsdagavond van 20.30 tot 21.30 uur op veld 2 en op woensdagochtend van 9.00 tot 10.15 uur op veld 1.
Trimhockey is geheel vrijblijvend. Als je niet kunt, hoef je niet af te zeggen (hoewel dat wel zeer wordt gewaardeerd), maar kom je gewoon de volgende week weer. Er wordt het hele jaar door gespeeld, met uitzondering van feestdagen, bij te gering animo of als de weersomstandigheden het niet toelaten.

 

Hoe meld je je aan?

Je kunt eerst een paar keer meespelen om te kijken of je het leuk vindt. Daarna kun je je inschrijven als trimhockeylid bij Quick Stick.

 

Heb je nog vragen?

Ben je geïnteresseerd om mee te spelen op dinsdagavond, stuur dan een mailtje naar Jan Huizinga, coördinator trimhockey dinsdagavond, via [email protected].

Ben je geintereseerd om mee te spelen op woensdagochtend, stuur dan een mailtje naar Ellen van den Berk via [email protected].

 

Tot ziens bij het trimhockey!

 

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.