3-daags hockeykamp op Quick Stick

23-9-2016
Nieuwsafbeelding

In de herfstvakantie organiseren wij voor de tweede keer samen met Nationale Sportkampen een Tophockey-, Topkeepers-, Original- en Sport&Spelkamp op Quick Stick!

Gedurende de Nationale Sportkampen bij Quick Stick, komt een aantal hockeyers, trainers of coaches uit de top van de hockeywereld langs. De deelnemers aan het kamp gaan onder begeleiding hun hockeyvaardigheden verbeteren.

  • Wat: 3-daags Tophockey-, Topkeeper-, Orignial- of Sport&Spel kamp
  • Wanneer: woensdag 19, donderdag 20 en vrijdag 21 oktober
  • Waar: HHC Quick Stick - Heerenveen
  • Tijd: 9.30 - 16.30 uur
  • Voor wie: hockeyers en keepers uit heel (Noord) Nederland
  • Kosten: verschillend per kamp, zie hieronder.

Tophockeykamp (8-14 jaar) 269,-
Het Tophockeykamp staat de hele week in het teken van hockeyen, je krijgt iedere dag een clinic van bijvoorbeeld een (inter)nationale topper of coach. Van wie kan je nou beter leren hockeyen dan de beste zelf?

Topkeeperskamp (8-14 jaar) 249,-
Het Topkeeperskamp zal je tot het uiterste uitdagen om een nog betere keeper te worden. Iedere dag krijg jij volop keeperstraining. Topkeepers en toptrainers zullen je veel extra tips gaan geven.

Original Hockeykamp (6-14 jaar) 199,-
Op het Original Hockeykamp ga je naast hockey ook nog andere sporten en activiteiten doen zoals knotshockeyen, de buikschuifbaan en de hindernisbaan.

Sport&Spelkamp (4-7 jaar) 139,-
Op het Sport&Spelkamp komen de leukste sporten & spellen aan bod. Hockey, voetbal, volleybal alles komt voorbij tijdens een Sport&Spel kamp. Overwin de hindernisbaan, speel knotshockey en koel af op de buikschuifbaan. Kortom een te gekke week voor ieder kind!

Wil je onder begeleiding je hockeyvaardigheden verbeteren? Meld je dan aan voor het 3-daagse herfstkamp op 19, 20 en 21 oktober van 9.30 uur tot 16.30 uur op Quick Stick, via de site: www.nationalesportkampen.nl

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.