Funkey hockey start weer!

29-8-2016
Nieuwsafbeelding

Kinderen van 4/5-jaar kunnen al kennismaken met de grondbeginselen van hockey bij Quick Stick. Voor deze jonge groep kinderen is een speciaal programma ontwikkeld door de KNHB waar Quick Stick gebruik van maakt.

Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variëteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van 4/5-jarigen. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. Voor deze leeftijdscategorie maken de kinderen tijdens de lessen gebruik van knotshockeysticks en Funkey hockeysticks en vele andere materialen.

FUN in goed leren bewegen staat centraal.

Informatie voor ouders
Funkey is geen hockey. De slogan voor Funkey is: Fun in goed leren bewegen is Key. Het gaat bij Funkey om de brede motorische ontwikkeling van kinderen. 

Training
De training is op vrijdagmiddagvan 15.00 tot 15.45 uur. Op dezelfde tijd traint ook de F-jeugd (6/7 jarigen). 

Aanmelden
Wil je zoon of dochter een paar keer meetrainen om te kijken of hij/zij het leuk vindt? Mail dan naar [email protected] (o.v.v. naam en geboortedatum kind). Heeft je kind twee keer meegedaan en wil hij/zij graag lid worden? Gebruik dan de link op de website: 'Lid worden?' en vul het digitale aanmeldformulier in.

Funkey en Benjamins spelen nog geen wedstrijdjes. Hier staat plezier in sportief bewegen centraal. 

Kosten
De kosten voor de Funkey trainingen/lessen bedragen € 90,- per seizoen (sept-juni). Word je lid na 1 maart, dan betaal je € 45,- voor de rest van het seizoen. (contributie 2016-2017) In de winterperiode (december - februari) zijn er geen Funkey lessen.

Benodigdheden
De kinderen kunnen het beste sportieve sportkleding aantrekken waarin ze makkelijk kunnen bewegen. Ze hoeven niet speciaal hockey schoenen, maar gympen zijn aan te raden. De kinderen hebben geen stick, scheenbeschermers en bitje nodig.

Heb je nog vragen? Mail dan naar [email protected].
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.