Maar liefst vijf Quick Stick teams gaan landelijk spelen!

10-10-2016
Nieuwsafbeelding

Naast Quick Stick MB1 gaan ook JA1, MA1, JC1 en MC1 landelijk spelen!

Een bijzondere prestatie waar we als vereniging enorm trots op zijn. Vorig jaar gingen we ook al met vier jeugdteams de landelijke competitie in. Dit betekent dat we na de herfstvakantie nog vaker landelijke tegenstanders op onze velden mogen verwelkomen. 

JA1 en MA1 gaan Super A spelen, MB1 gaat Super B spelen en JC1 en MC1 gaan IDC spelen. 

Daarnaast spelen na de herfstvakantie in de top-klasse: MA2, MB2, JB1, MC2 en MD1.

Geniet van deze bijzondere ervaring!Wat is wat?

Super A en B
Na de voorcompetitie, die duurt tot de herfstvakantie, gaan de nummers 1 uit de Topklassen in de landelijke Hoofdklasse spelen. De nummers 2 en 3 uit de Topklassen van de zes verschillende districten (Noord, Oost, Midden, Noord-Holland, Zuid-Holland en Zuid) gaan ook in een landelijke competitie spelen. Bij de A- en B-jeugd heet dit Super A en Super B.

IDC
Bij de C-jeugd is er nog geen landelijke competitie, wel een Inter District Competitie. De beste teams uit de districten Noord en Oost spelen in de IDC. 

District Noord
De andere teams blijven na de herfstvakantie in het eigen district spelen. Voor ons is dat district Noord. Deze teams worden n.a.v. hun prestaties in de voorcompetitie opnieuw ingedeeld voor de reguliere competitie. Deze competitie begint dus na de herfstvakantie en loopt (m.u.v. de zaalperiode) door t/m mei.

Voor iedereen: Heel veel succes en veel hockey plezier!
 

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.