Reünie Quick Stick: zondag 2 juli

15-5-2017
Nieuwsafbeelding

HHC Quick Stick bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar! In deze 60 jaren hebben er velen met plezier de mooie hockeysport bedreven bij onze club. Graag halen we met u de nodige herinneringen op. In het weekend van 1 en 2 juli 2017 hebben we verschillende festiviteiten. Maar met name vragen we uw aandacht voor zondag 2 juli. Op deze dag nodigen we alle ‘oude’ leden en oud-leden uit voor een gezellige en wellicht zelfs actieve middag!


Turfstekertoernooi

Velen van u hebben al aangegeven niet alleen te willen bijpraten, maar ook nog even de stick op te willen pakken. Dat kan uiteraard! Geef u met een team op (6 of 11 personen) en geef aan op welk niveau u wilt spelen. Dan zorgen wij voor een passende indeling, zodat er nog even lekker gehockeyd kan worden: het Turfstekertoernooi wordt vanaf 13.00 uur gespeeld.


Historie

Hans Edens is met het historisch informatiepunt Heerenveen bezig om een tentoonstelling te maken over 60 jaar Quick Stick. Deze is in het lustrumweekend te bewonderen. Hebt u nog mooie herinneringen, foto’s of andere zaken? Laat het Hans weten op [email protected]


Programma 2 juli & kosten

12.00 uur: Ontvangst en registratie*

12.45 uur: Welkom/opening

13.00 uur: Start wedstrijden/toernooi

16.00 uur: Prijsuitreiking en borrel

17.00 uur: Einde programma

*) Met naar keuze met of zonder lunch

De kosten bedragen € 5,- (incl. koffie/thee en borrelhapjes). Wilt u dat er bij aankomst een lunch voor u klaar staat, dan zijn de kosten € 10,-.


Tip: overnachting

Op loopafstand van Quick Stick staat, aan het water, de mooie B&B-boerderij van Uitgerust voor Zaken. Ideaal als u bijvoorbeeld ook op zaterdagavond naar het lustrumfeest komt of er gewoon een gezellig weekend Heerenveen van wilt maken!


Aanmelden: s.v.p. voor 19 juni

Vanaf nu kunt u zich aanmelden met het online formulier

Betalen kan op de dag zelf.

Hebt u vragen of tips of wilt u helpen? Laat het weten op [email protected]

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.