Zo 2 juli: Urban hockey-event voor jong en oud

14-6-2017
Nieuwsafbeelding

HHC Quick Stick organiseert op zondagochtend 2 juli een voor iedereen toegankelijk urban hockey-event. Het maakt deel uit van het lustrumweekend. Jongens en meiden, jong en oud, leren de coolste tricks en skills van de ervaren en bevlogen KNHB-trainer Boukje Smeets. Zij neemt bovendien een ‘special guest’ mee.

Urban hockey en streethockey zijn nieuwe vormen van hockey die cool en uitdagend zijn. Geschikt voor bijvoorbeeld op straat, in de tuin, op het strand en op een skatepark. Behendigheid, trucs en ‘challenges’ staan centraal. Bij HHC Quick Stick worden sinds april 2016 urban hockey-inlooplessen gegeven op zondagochtend. Dat is normaal ‘boys only’. Maar op zondagochtend 2 juli zijn meisjes en meiden ook meer dan welkom!

Energiek en behendig
Boukje Smeets, sportdocent en KNHB-trainer, is gespecialiseerd in urban hockey en streethockey. Ze gaf al eerder demonstraties en trainingen bij HHC Quick Stick en maakte iedereen in no-time enthousiast voor deze nieuwe tak van sport. Ze is energiek en toegankelijk en weet iedereen op een positieve manier te betrekken. De speciale gast die ze meeneemt is de zeer behendige Luuk Klootwijk. Hij is niet alleen zelf bijzonder handig met stick en bal, hij is ook verantwoordelijk voor het voortraject van het EK Hockey 2017 in Amsterdam, waarin urban hockey centraal staat.

Wat en waar
Wat: urban hockey-event
Wanneer: zondag 2 juli, 11.00-12.00 uur
Waar: HHC Quick Stick, It Hege Stik 11, Heerenveen
Entree: gratis, aanmelden niet nodig
Meer info: op de hoogte blijven en interesse kenbaar maken kan via het event op facebook.com/hhcquickstick
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.