Teamindelingen jongens & meisjes HHC Quick Stick

23-6-2017
Nieuwsafbeelding
Beste speelsters en spelers van Quick Stick,

Na een intensieve selectieperiode, kunnen we hierbij de teamindelingen voor het komende seizoen bekend maken (MA is begin deze week al gecommuniceerd).

Bij de teamindeling van de meisjes C en meisjes B staat nog een opmerking. Lees deze goed als die voor jou van toepassing is.

Zoals eerder gecommuniceerd hebben we bij de jongens alleen selectie gedaan voor de JB1. Deze selectie heeft een mooi resultaat opgeleverd met een mix van jongens met B-leeftijd (1e en 2e jaars) en twee jongere talenten die ook in Noord hockeyen. Vervolgens hebben we de JB2, JC1 en JD1 ingedeeld, waarbij de uitgangspunten van het selectiebeleid zijn gehanteerd (nl. leeftijd en aantallen per team).
Wij hebben dit jaar geen JA team. Een aantal JA spelers is vervroegd doorgeschoven naar een Heren 1 team. Door te kiezen voor een Heren 1 team kunnen wij de oudere jongens vanuit Quick Stick ook faciliteren. 

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben over de indeling, dan hebben we hiervoor een spreekuur op maandag 26 juni van 19.30-20.30 uur in het clubhuis. Alle lijncoordinatoren zijn dan aanwezig. We hebben een sterke voorkeur dat vanaf de C-leeftijd de jeugdspeler zelf meekomt om het woord te doen.

Uiterlijk donderdag 29 juni geven we een finale reactie op de input van de 26e.

Met vriendelijke groet, 

De jeugdcommissieVeld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.