Lustrumloterij: win een zeilweek!

29-6-2017
Nieuwsafbeelding

Op zaterdagmiddag 1 juli vindt aansluitend op het Familiehockeytoernooi en de huldiging van de kampioenen (16.00 uur) de vertrouwde loterij plaats. In het kader van het lustrum zijn extra winkels en ondernemers bereid gevonden om mooie prijzen ter beschikking te stellen. Kom ook op zaterdag, koop loten en wie weet!


De hoofdprijs is niet mis: een zeilzomerweek bij Neptunus t.w.v. maar liefst € 575,00! De zeilweek is all-inclusive: de hele week zeilen in een discipline naar keuze, complete verzorging, overnachtingen op een slaapkamer met jongens of meiden van jouw leeftijd, elke dag een avondprogramma met theorieles en een groot spel en een CWO-diploma met je zeilvorderingen.

De prijs kan dit seizoen (2017) worden verzilverd en is persoonsgebonden. De eerste week zeilen begint op 9 juli, de laatste op 27 augustus (weken lopen van zo 13.30 uur t/m za 11.00 uur). Afhankelijk van de beschikbaarheid per zeildiscipline wordt met de winnaar een geschikte week uitgezocht.

Win jij deze te gekke prijs, dan zorgt Neptunus er hoogstpersoonlijk voor dat jij de waardecheque krijgt, met een mooie Neptunus-trui erbij als bonus! Kleine tegenprestatie die wij vragen: maak een foto/selfie tijdens de zeilweek, zodat we die op Facebook en Instagram kunnen plaatsen!

Overige prijzen
Naast de hoofdprijs zijn er prachtige cadeaubonnen, smakelijke pakketjes, handige entreebewijzen en leuke gadgets te winnen. In alfabetische volgorde de partijen die dit aanbieden (waarvoor hulde!):

Bakker Boonstra Akkrum
Berber communicatie
By Kees
Cotton style
Ekoplaza
Etos
Fitland
Fris Kleding en Kado Akkrum
't Gerecht
Het Postkantoor
Intersport De Leeuw
Koffieplantage
Overdiep Herenmode
Plezant
PUUR
Rituals
Slagerij Spijkerman Akkrum
Sportstad
Thialf
Wijn & Spijs
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.