Als trimhockeyer bij Quick Stick zit je goed! Zoveel keus…

8-11-2017
Nieuwsafbeelding

Nieuwe trimhockey groep (maandagavond)
Sinds enkele maanden is een nieuwe trimhockeygroep gestart. Het team bestaat inmiddels uit 16 enthousiaste spelers die veelal door hun kinderen in aanraking zijn gekomen met de hockeysport. De meeste teamleden hebben nooit eerder gehockeyd. Naast het aanleren van de juiste techniek is ook het spelen van partijtjes een vast onderdeel van de training. Het team sport voor de gezelligheid, maar ook zeker om te winnen. De eerste oefenwedstrijd tegen een andere hockeyclub staat al gepland. De trainingen worden gegeven door Rob Verkerk en starten op maandagavond om 20.00 uur.

Geslaagde Urban Hockey training
In de herfstvakantie heeft de nieuwe trimhockeygroep met hun familie een fantastische training Urban Hockey gevolgd. Onder de bezielende begeleiding van Rob Verkerk en zijn co trainers Dieuwke Verkerk, Jan Willem Bouma en Martial Meijer hebben in totaal 26 deelnemers een stoere en verrassende nieuwe hockeystijl ontdekt.
Elementen van de Urban Hockey training waren onder meer:
  • het spelen van een partijtje met een eivormige hockeybal
  • het afleggen van een parcours met autobanden, hockey challengers en een levensecht mijnenveld
  • het ontwikkelen van de vaardigheid scoopen door gebruik te maken van een metershoge ladder en bijzondere trampoline
De avond stond in het teken van het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het genieten van de prachtige familiesport. Afsluitend hebben we gezamenlijk een drankje en zelf meegebrachte hapjes genuttigd.


Trimhockey (dinsdagavond)
Yes! We mogen weer..
Wij als trimhockeyers bestaan uit een gemengde groep van dames en heren. Door de verschillende niveaus, leren wij van elkaar.
Vol enthousiasme trainen wij elke dinsdagavond op de prachtige nieuwe velden van Quick stick.
Omdat wij met een gemengde groep zijn, is de sfeer op zijn best. Wat mannen praat, waar de vrouwen niet voor onder doen.
Veel lol tijdens het spelen van een partijtje maakt het een geslaagde training. Zo geslaagd dat je niet kunt wachten tot de volgende week.

Kun je eens een dinsdag niet, geen probleem!.
Schuif aan naar een volgende week en speel weer een partijtje mee.
Wil je wel iedere week gezellig komen hockeyen maar niet vast zitten aan wekelijkse wedstrijden, dan zit je bij ons goed.
En natuurlijk, hebben wij na de training een derde helft .
Wij zien je graag eens op de dinsdagavond verschijnen!.
Groetjes de trimmers van dinsdag.


Als trimhockeyer bij Quick Stick zit je goed! Zoveel keus…
Ben je (weleens) vrij op woensdag en vind je het heerlijk om in de ochtend te sporten, dan kun je terecht bij de woensdagochtend groep. Deze groep is al een flink aantal jaren actief op de woensdag; gezellig, maar ook fanatiek. Overwegend dames, maar als hij in het land is worden we uitgedaagd door ons vaste mannelijke teamlid.
Belangrijk voordeel van de ochtend; we trainen op waterveld en hebben alle ruimte. Heerlijk! En met een vaste trainer (Arjen Claassen). Zo wordt de techniek verder bijgeschaafd en krijgen we tactische tips. Na de warming-up gaan we aan de slag met oefeningen en de training eindigt uiteraard met een partijtje.

Eens per jaar proberen we mee te doen aan een trimhockey toernooi. Zijn deze er niet, organiseren we het zelf zoals vorig najaar.

Ook wij hebben voor de liefhebbers een derde helft, niet met sherry, maar wel met koffie en thee.

Iedereen is welkom op de woensdag (van 9 tot 10.15), beginners, gevorderden, trimmers van de avond enz. Kun je maar zo nu en dan, geen probleem. Je hoeft je niet aan of af te melden. Altijd goed!

Tot snel!
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.