Van de bestuurstafel

2-12-2017
Nieuwsafbeelding

Een eerste teken van leven!

Na de afgelopen ALV van maandag 6 november waar het nieuwe bestuur met meer dan 95% van de aanwezige 101 stemmen is geïnstalleerd, een eerste schrijven vanuit het bestuur.

Allereerst natuurlijk dank voor het vertrouwen in ons.
Wij zijn vol goede moed gestart in de volgende rolverdeling:
  • Aarnout Boehmer, Voorzitter
  • Bob Dijksma, Secretaris
  • Robin de Vries, Penningmeester a.i.
  • Robert Jan Faase, Facilitaire zaken
  • Marijke Aandeweg, Kantine en evenementen
  • Henk Gijzen, Hockey training zaken
  • Janet Veenstra, Hockey team zaken

Na de overdracht van het oude bestuur die we tijdens een gezamenlijke bijeenkomst nogmaals bedankt hebben voor al hun inzet van de afgelopen jaren is het nu aan ons om deze mooie club te gaan besturen. De eerste acties zijn nu vooral gericht op het leren kennen van de organisatie en van de bestaande structuren. Wij zijn dus op dit moment druk bezig gesprekken te voeren met alle commissies die er binnen Quick Stick zijn.

Wat ons direct opvalt is dat er diverse vrijwilligers heel veel energie in onze club stoppen en graag hulp daarbij kunnen gebruiken. Het bestuur is nieuwe mensen aan het  benaderen voor openstaande posities en vragen ook U om mee te denken/doen. Met voldoende mensen kunnen we daadwerkelijk de club verbeteren en ervoor zorgen dat de taken, taakjes worden.
Wie zoeken we: IEDEREEN, want er valt altijd iets te doen binnen de club.
Of het nu gaat om veldkeuringen, reclame doeken ophangen, activiteiten organiseren, koken, ICT vraagstukken, kantine activiteiten, scheidsrechterstaken etc…
Bij sommige functie’s wordt er wekelijks iets verwacht en andere weer maandelijks of in projectvorm (van klein tot groot)

Graag horen we van U dmv een mail aan: [email protected] wat u kunt bijdragen.

Specifiek zijn wij op zoek naar:
- Bestuurslid, Penningmeester
- Bestuurslid, Communicatie

Het bestuur wenst iedereen succes met de laatste wedstrijden op het veld en daarna veel plezier en succes tijdens de komende zaalcompetitie periode.

Aarnout Boehmer
[email protected]

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.