Jeugdsportfonds

8-1-2018
Nieuwsafbeelding

Ook HHC Quick Stick wil dat alle kinderen kunnen sporten. Ook kinderen uit gezinnen waar geen geld is voor contributie en de benodigde attributen. Onze gemeente heeft voor haar jeugdige inwoners daarom een samenwerking met Jeugdsportfonds Friesland. Het Jeugdsportfonds kan helpen met een bijdrage.


Kinderen tussen de 4 en 18 jaar uit gezinnen met een laag besteedbaar inkomen kunnen via www.kindpakket.nl/intermediairs (via een intermediair) of www.kindpakket.nl/ouders (ouders zelf) financiële steun aanvragen bij het Jeugdsportfonds voor deelname aan sportieve activiteiten. De bijdrage uit het Jeugdsportfonds kan worden besteed aan de contributie, maar ook aan sportkleding of sportattributen. De contributie wordt door het Jeugdsportfonds rechtstreeks vergoed aan de sportvereniging of sportwinkel.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over het Jeugdsportfonds en de lokale spelregels op www.jeugdsportfonds.nl/friesland of neem contact op met het Jeugdsportfonds Friesland: [email protected] / 0513 – 630 650.


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.