Jongens B2 kampioen in de zaal

4-2-2018
Nieuwsafbeelding
Na een spannende competitie is Jongens B2 ongeslagen kampioen geworden in de zaal. In de poule met de B1-teams van Eelde,  Hondsrug, Steenwijk en Leeuwarden en de B3 van Groningen leidde Quick Stick met slechts één punt verschil en moest er op de laatste speeldag in Leeuwarden dus gewoon twee keer gewonnen worden.
De eerste partij tegen hekkensluiter Leeuwarden was voor het publiek een billenknijper en de tip-in voor 2-1 kwam dan ook als een bevrijding. In de tweede wedstrijd was het lang wachten, maar na de eerste rommelgoal werden de doelpunten steeds fraaier en werd Steenwijk met 5-0 verslagen.
Na afloop heeft trainer/coach de jongens bedankt voor hun inzet en voor een geweldige zaalcompetitie ! Michiel zijn woorden: "Terechte winnaars, en zonder dat jullie het in de gaten hadden zijn jullie steeds beter gaan spelen. Maar het allerbelangrijkste vind ik jullie geweldige houding en teamspirit buiten het veld. Jullie zijn een groepje mooie mensen met ieder een eigen identiteit, en niemand valt er  buiten”. De jongens B2 hebben laten zien dat je vanuit plezier tot prestatie kan komen. Hulde aan deze jongens en hun trainer/ coach!Gefeliciteerd (v.l.n.r. ) coach Michiel, Enrique, Tommy, Owen, Jelle, David, Jeroen en Jelle (bovenste rij) en Joppe, Thijmen, Rutger, Michael en Carsten (afwezig).

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.