HHC Quick Stick start met de Scoren voor de Club actie! U krast toch ook mee?!

27-3-2018
Nieuwsafbeelding

Op 4 april klinkt het startschot voor de geldinzamelactie Scoren voor de Club!
Scoren voor de Club ondersteunt sportverenigingen op het gebied van geldwerving. Op leuke en speelse wijze wordt er met de ‘Scorekaarten’ geld ingezameld voor de sportvereniging. De actie is zeer gemakkelijk en biedt metminimaleinspanningen,maximaleopbrengsten voor deelnemende verenigingen.Tot ruim 85%van de opbrengsten gaat rechtstreeks naar de clubkas!

Doel
Mede door deze actie wil HHC Quick Stick voor haar clubleden graag verlichting op veld 2 realiseren.

Hoe werkt het?
De actie Scoren voor de Club werkt met Scorekaarten. Deze bestaat uit een vel met een aantal krasvakjes met daaronder een geldbedrag variërend van EUR 1,- tot EUR 2,50. Iedereen die een vakje open krast betaalt aan de verkoper, in dit geval een jeugdspeler van een F, E, C of D team, het bedrag dat tevoorschijn komt. Voor ieder open gekrast vakje ontvangt de donateur een vel met 8 kortingsbonnen voor diverse dagjes uit, zoals o.a. Madurodam, Indoor Skydive en Hellendoorn.
De actie start op 4 april en loopt tot en met 18 april. Dus familieleden, vrienden, bekenden en allen die Quick Stick een warm hart toedragen, kras de vakjes open en help Quick Stick aan verlichting op veld 2.

Namens het bestuur hartelijk dank!

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.