Nationale Sportkampen in herfstvakantie

13-9-2018
Nieuwsafbeelding

Boek nu: € 20,- voordeel tot 17 september!

Van 24 t/m 26 oktober zijn er voor kinderen van 4 t/m 14 jaar de Nationale Sportkampen op Quick Stick: Hockey-, Tophockey-, Keepers- en Sport&Spelkampen. Ontwikkel verder door tijdens de herfstvakantie en zorg dat jij NEXT LEVEL gaat. Word jij dit jaar de sterspeler van je team?

De kampen starten om 9:30 uur en om 16:30 is het programma afgelopen, gezonde lunch en tussendoortjes zijn inbegrepen.

Speciaal voor leden van Quick Stick: 15% korting met de code QS-YEAH (geldig tot 17 september).
Aanmelden of alle informatie op www.nationalesportkampen.nl/quick-stick

Hockeykamp Junior/Original (6-14 jaar)
Tijdens het hockeykamp word je ingedeeld op leeftijd Junior (6-8 jaar) en Original (8-14 jaar). We gaan aan de slag met jouw hockeytechniek, je krijgt een clinic van een (oud-)international en in de middag zijn er naast hockey ook andere activiteiten. Denk aan knotshockey in de boarding of een estafette over een hindernisbaan! Leren, beter worden en bovenal heel veel sportplezier.
Ledenprijs tot 17 september: € 152,- (daarna € 169,-) Alle informatie en aanmelden

Tophockeykamp / Topkeeperkamp(10- 14 jaar)
Houd jij zo van hockey dat jij niets liever wil dan er de hele dag mee bezig zijn? Ga op tophockeykamp! In de ochtend is het programma gericht op jouw techniek en in de middag passen we deze toe tijdens partijen, oefeningen voor individuele tactiek en andere wedstrijdvormpjes. Je krijgt drie specifieke clinics die jou een totaalhockeyer maken. Take it next level! Ook beschikbaar voor keepers!
Ledenprijs tot 17 september: € 212,- (daarna € 229,-) Alle informatie en aanmelden

Verder interessant:

Een jaar onbeperkt op hockeykamp!
Ga jij meer dan één keer per jaar op kamp, dan is dit abonnement op de Nationale Sportkampen al snel super voordelig. Vanaf slechts 399 euro ben je abonnee. Als jij bijvoorbeeld één zomerkamp en één herfstkamp aan een hockeykamp meedoet, bespaar je al 100 euro! Boek hier...

Speel jij subtopklasse of hoger?!(10- 16 jaar)

Op het Advanced Tophockeykamp leer je de nieuwste hockeytechnieken van een topspeler, verbeter je tactische keuzes o.l.v. een topcoach en nog veel meer hockeyactiviteiten. Deze herfstvakantie op Schaerweijde (Zeist), ook mogelijk met overnachting! Alle informatie

Voor alle trainers
Ben jij 17+ en wil je ook helpen tijdens de kampen, dat kan! Kijk eens op www.nationalesportkampen.nl/begeleiden

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.