Nieuwe Sponsorcommissie stelt zich voor

6-11-2018
Nieuwsafbeelding
Een gezonde sportclub kan niet zonder sponsoren. De Sponsorcommissie van Quick Stick is nieuw leven in geblazen. Zij brengt op dit moment alle lopende contracten in kaart en gaat vervolgens aan de slag om nieuwe bedrijven en ondernemers aan onze club te verbinden.

De nieuwe commissie stelt zich bij deze graag aan u voor:

Sanne-Lies de Wolff
Op mijn zevende ben ik begonnen met hockey en dit doe ik nu, 17 jaar later, nog altijd met veel plezier. Inmiddels ben ik bezig met mijn zevende seizoen Dames 1 en behoor ik hiermee officieel tot de oma’s van de groep. Als lid van de Sponsorcommissie wil ik er vooral voor zorgen dat alle seniorenteams voorzien worden van goede trainingsmaterialen, uitrusting en trainers/coaches. Daarnaast vind ik het belangrijk dat er in de jeugdteams geïnvesteerd wordt, zodat zij op den duur het stokje van de huidige heren en dames kunnen overnemen. Ik hoop dat ik samen met de andere leden zoveel mogelijk sponsoren kan werven, zodat alle mooie plannen van de club waar gemaakt kunnen worden.

Joris van den Hurk
Na Beuningen, Nijmegen en Sneek hockey ik nu voor het derde jaar in het eerste bij Quick Stick. Om naast binnen de lijnen, ook buiten het veld mijn steentje bij te dragen ben ik sinds kort lid van de Sponsorcommissie. Het lijkt me een mooie uitdaging om (nieuwe) manieren te vinden om het zakelijke en het sportieve met elkaar te kunnen verbinden.

Jessica Bouma
Negen jaar geleden ben ik begonnen met trimhockey toen ik moest fluiten bij onze twee hockeyende kinderen en ik geen idee had wat het spel in hield. En dat beviel uitstekend. Ik heb onze dochter jaren gecoacht, zit ongeveer 7 jaar in de Activiteitencommissie van de club en ben 3 jaar lijncoördinator meisjes D geweest. Nu doe ik de back-office van de Sponsorcommissie

Digna Schoonen
Al 19 jaar hockey ik bij Dames A van Quick Stick. Naast hockey rijd ik paard, loop ik met de hond en tennis ik (weer) na in mijn jonge jaren in de internationale top meegedraaid te hebben. Ook onze zonen hebben bij Quick Stick gehockeyd en in de hoedanigheid van ouder ben ik altijd actief geweest voor de club. Van coach, strafbalcompetitie en feestavonden tot bestuur. Nu onze jongens al lang en breed uitgevlogen zijn is er weer tijd om naast mijn werk onbaatzuchtig iets voor de club te doen.

Interesse in het sponsoren van de club? Vragen of suggesties voor de commissie?
Neem dan contact op via [email protected]

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.