Zaalhockey-clinicdag op 28 december

3-12-2018
Nieuwsafbeelding
Wil jij in de kerstvakantie een dag lang werken aan je zaalhockeytechniek? Dat kan! Nationale Sportkampen organiseert op vrijdag 28 december een Zaalhockey-clinicdag in Sportstad. Tijdens die dag komen vijf techniekthema’s aan bod. Natuurlijk leer je niet alleen veel, het belooft ook een hele gezellige dag te worden!
 
Programma
Zaalhockey is een sport waarbij veel techniek nodig is. Tijdens deze zaalhockeydag gaat Nationale Sportkampen dan ook met jou werken aan echte zaaltechnieken, zoals vallend scoren, blocktackle aan de balk en de schijnpush. Daarnaast krijg je een masterclass van een echte (zaal)hockeyinternational!
De oefeningen duren 15 minuten, zodat jij veel afwisseling hebt, maar toch lang genoeg de geleerde techniek kunt oefenen. Juist technieken waar je tijdens training niet aan toe komt, komen aan bod. Om 12.30 is er een lunchpauze van een uur. Daarnaast zijn er nog twee pauzemomenten, waarin we tijd hebben voor wat drinken en een tussendoortje.

Tijden en indeling
Deze ultieme zaalhockeydag vindt plaats op vrijdag 28 december en duurt van 09.30 tot 16.30 uur. Inloop vanaf 09.00 uur (in overleg eerder). Kosten: € 45,-. Lunch, tussendoortjes en drinken zijn inbegrepen.
Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. Ieder groepje heeft een eigen begeleider en je krijgt veel individuele aandacht. Samen met de enthousiaste begeleiders maken we er een fantastische zaaldag van!

Word jij een zaalhockeybeest?!
Lees snel meer en meld je hier aan!
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.