Sponsor van de Maand

5-3-2019
Nieuwsafbeelding
De sponsorcommissie gaat elke maand een van onze sponsoren in het zonnetje zetten.
We beginnen met Kraak en Donker Makelaardij die al sinds 2005 enthousiast sponsor is van Quick Stick.


Kraak & Donker Makelaardij, dé makelaars voor Heerenveen en omstreken. Een allround en gerenommeerd makelaarskantoor aan de K.R. Poststraat 17 in Heerenveen. Het kantoor heeft haar naam te danken aan de eigenaren en beide makelaar; Jan Jouke Kraak en Willem Donker. En onze klanten waarderen ons kantoor door de persoonlijke aanpak, klantgerichtheid, laagdrempeligheid, juiste afspiegeling van zaken, correcte afhandeling en goede collegiale verhoudingen.

De eigen(wijze) en professionele manier van werken heeft als resultaat dat Kraak & Donker Makelaardij al enkele jaren in de top 10 van de makelaarskantoren staat met het beste verkoop/aankoop resultaat in Friesland! Als kwaliteitsmakelaar onderstrepen wij onze vakbekwaamheid en deskundigheid door lid te zijn van de NVM en de Stichting VastgoedCert en samenwerken met de Taxateurs Unie en Funda.

Kraak & Donker Makelaardij ontzorgt u met advies en bemiddeling bij;
aan-, verkoop, verhuur en beheer van particuliere woningen en bedrijfspanden;
nieuwbouwprojecten;
 onteigening;
 taxatie;
 bezichtiging en professionele onderhandelingen;
 woningfinanciering (hypotheek) en assurantiën;
 notariële overdracht;
 visuele opleveringsinspectie.

Ruim werkgebied
Het werkgebied van Kraak & Donker Makelaardij is Heerenveen en de directe omgeving (binnen een straal van 20 kilometer rond Heerenveen). Wij zijn actief op alle onderdelen van de makelaardij in onroerend goed (o.g.), zoals; bemiddeling in aan- en verkoop van woningen en bedrijfsonroerendgoed, taxaties van woningen en bedrijfspanden, beheer, verhuur, nieuwbouw en de advisering met betrekking tot onteigening, woningfinancieringen (hypotheken) en assurantiën.

Ons kantoor
Wij zijn gevestigd in het centrum van Heerenveen, aan de K.R. Poststraat 17. Ons kantoor is uitstekend bereikbaar. Vanaf de snelweg A32 afslag Heerenveen-Centrum, na 600 meter vindt u ons aan de rechterhand. U kunt direct en gratis voor ons kantoor parkeren.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging of taxatie kunt u terecht bij Fenny Hepkema en Mirjam Boomsma, zij vervullen met passie de administratieve en secretariële taken binnen ons kantoor. U kunt hen bereiken via het telefoonnummer van ons kantoor; 0513 – 62 74 74

Wilt u meer weten?
Bel ons, kom eens langs of bezoek onze website. Op onze website vindt u, meer informatie en het actuele aanbod, op een moment dat het u schikt of gewoon ‘lekker thuis’; www.kraakdonker.nl

Kraak & Donker Makelaardij, gewoon goed en compleet in advies en bemiddeling.
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.