Seniorleden en ouders: start nu met fluiten!

6-3-2019
Nieuwsafbeelding

Bij Quick Stick vinden we het van groot belang dat wedstrijden goed worden gefloten en dat zoveel mogelijk (ouders van) leden daarbij een rol van betekenis kunnen spelen. Daarom organiseren we op korte termijn weer scheidsrechtercursussen. We zijn in het bijzonder op zoek naar seniorleden en ouders van leden. Je hoeft geen fluitervaring te hebben om te beginnen, dus grijp je kans!

CLUBSCHEIDSRECHTER
Wil je meer weten van de hockeyregels en af en toe een wedstrijd fluiten, dan kun je de beknopte cursus tot ClubScheidsrechter (CS) volgen. Je maakt je de theorie eigen met behulp van e-learning en tijdens een informatieavond. Vervolgens wordt er een schriftelijk examen afgenomen in het clubhuis. NB: deze cursus is verplicht voor leden vanaf de B-leeftijd.

CLUBSCHEIDSRECHTER + (CS+)

Heb je al ervaring met fluiten en wil je onder begeleiding doorgroeien, zodat je je nog zekerder voelt op het veld? Dan kun je je aanmelden voor de CS+-opleiding! Je volgt vier workshops en fluit geregeld onder begeleiding zodat je het geleerde meteen in de praktijk kunt brengen. Je oefent bijvoorbeeld op een goede positionering en op het omgaan met situaties in en om het veld. Je krijgt feedback met verbeterpunten, dus hierbij geldt echt: al doende leert men!

In beide gevallen zijn de opleidingen en examens gratis. Het kost je alleen tijd en inzet. Bijeenkomsten en theorie-examens worden afgenomen in het clubhuis. Interesse? Of nog vragen? Neem dan contact op met Brigitte Kroes en Nynke van der Werf via [email protected] !
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.