Sponsor van de maand

1-5-2019
Nieuwsafbeelding
Sponsor van de maand is deze maand onze hoofdsponsor: Rabobank.

Begin vanuit je passie!

Rabobank wil jou helpen om je passie te vinden en je talent te ontdekken. Daarom is er PASSI: geld verdienen én talent ontwikkelen. PASSI is op eigen benen leren staan dankzij je passie.

PASSI drijft talent door jongeren de kans te geven stage te lopen en interessante clinics te volgen. Ze kunnen op deze manier leren wat ze interessant vinden en waar ze goed in zijn. Tijdens PASSI-evenementen delen jongeren hun passie met elkaar.

PASSI is niet alleen leuk, maar ook nog eens heel nuttig. Het is de eerste stap naar een droombaan. Door stage te lopen of een clinic te volgen, heeft je kind een streepje voor. Het platform PASSI is onderdeel van de Rabo JongerenRekening. Wanneer je kind 12 jaar wordt, krijgt hij of zij toegang tot PASSI. Je kind kan met jouw toestemming gratis de PASSI-pas aanvragen. Met de pas kan hij of zij:
  • Toegang hebben tot de online bankieren app
  • Betaalverzoeken versturen bij het voorschieten van geld
  • Sparen voor beloningen
Meer informatie over PASSI vind je op https://www.rabobank.nl/particulieren/jongeren/passi/ en in het filmpje. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met 0513 - 52 15 00 of even binnenlopen bij een van onze kantoren.Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.