Sponsor van de maand

1-6-2019
Nieuwsafbeelding

Wat heeft Luzac met hockey?

Luzac Heerenveen heeft haar deuren dit schooljaar geopend en heeft (top)sport hoog in het vaandel staan. Luzac vindt het belangrijk dat mentale inspanningen op school gecombineerd worden met fysieke inspanningen. Luzac Heerenveen biedt de mogelijkheid om deze combinatie aan te gaan. Je maakt lange dagen maar bent dan ook klaar als je ’s middags de deur uit loopt. Verschillende spelers die nu in (Jong-) Oranje spelen, hebben de weg naar de top gecombineerd met het slagen bij Luzac.

Waarin verschilt Luzac ten opzichte van andere middelbare scholen?
Het grootste verschil ligt in het feit dat onze klassen een stuk kleiner zijn. Omdat we kleine klassen hebben, krijgen onze leerlingen veel persoonlijke aandacht en worden zij echt gezien. Daarnaast hebben we een intensief individueel begeleidingstraject en bieden we extra inhoudelijke ondersteuning waar nodig.

Wat bieden we?
Naast het versnelde eindexamenonderwijs (2 jaar in 1) bieden we, mits er voldoende belangstelling is, ook onderwijs aan voor de niet examenklassen (dus vanaf de brugklas). Op alle niveaus en in alle klassen dus een kleinschalige en veilige leeromgeving!

Meer informatie?
Geïnteresseerde leerlingen en ouders zijn altijd welkom voor een oriënterend gesprek. Of kom naar onze open dag op zaterdag 22 juni! Zonnebloemstraat 6A in Heerenveen.

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.