Vanaf zaterdag 7 december start het zaalhockeyseizoen weer!

27-11-2019
Nieuwsafbeelding
De zaalhockeycommissie is weer druk bezig geweest om de lijncoördinatoren en coaches te ondersteunen met zaalinformatie, regels uitlenen spelers, dispensatie aanvragen etc. Daarnaast heeft zij alle te spelen wedstrijden in Sportstad in kaart gebracht. In dit schema staan inmiddels ook de teams die de wedstrijdtafel moeten bemannen en wie de balken eggen en weer op moeten ruimen. Het schema wordt verder z.s.m. aangevuld met de namen van de zaalleiding en de clubscheidsrechters.

Communicatie
De coaches en teammanagers van de teams die in Sportstad spelen ontvangen binnenkort al deze informatie. Zij zullen vervolgens ouders vragen om oa de wedstrijdtafel te bemannen of een zaalleiding op zich te nemen. We hopen op jullie medewerking!

Oproep
De Zaalcommissie kan nog hulp gebruiken bij het afleveren en ophalen van de ‘zaalleiding-tassen’ op vrijdagavond/zaterdagochtend en zondagavond/maandagochtend bij Sportstad. Wil je ons helpen? Graag! Opgeven kan via: [email protected]

Spelregelwijzigingen

Regelwijzigingen zaalhockey: de vliegende keeper verdwijnt!

Overige spelregelwijzigingen zie: zaalhockey-de-vliegende-keeper-verdwijnt

Hierbij een heel fijn filmpje met uitleg over de (nieuwe) zaal spelregels. Goed om door te nemen voor o.a. spelers, scheidsrechters en coaches!

Nynke van der Sluis
Kathy Kraak
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.