Je bent ingedeeld om te fluiten...

10-1-2020
Nieuwsafbeelding
Beste leden, coaches, ouders etc.

Graag jullie aandacht voor het volgende.
Het is altijd weer een enorme puzzel om bij alle wedstrijden (zowel zaal als veld) de scheidsrechters in te delen. De arbitrage commissie is hier iedere keer weer ontzettend druk mee. Het is dan ook enorm frustrerend als de scheidsrechters-indeling bekend wordt gemaakt, dat er dan zoveel spelers een berichtje terugsturen naar de arbitrage commissie met de boodschap; "ik kan niet, dus zoek maar een vervanger". Dat is simpelweg niet te doen voor deze commissie (dit zijn ook gewoon vrijwilligers die dit in hun vrije tijd doen!). Iedereen wordt slechts een paar keer per jaar ingedeeld om te fluiten. Als je zelf niet kunt, dan regel je zelf een vervanger! Indien je geen vervanger regelt, dan staan er dus teams op het veld zonder scheidsrechter. Dat vind je zelf ook niet prettig....

Voor alle duidelijkheid de spelregels:
  • Iedere speler vanaf B jeugd en ouder kan een aantal keren per jaar worden ingedeeld om te fluiten. Of je nu wel of geen scheidsrechterskaart hebt gehaald.
  • Iedereen kan worden ingedeeld om zaalwedstrijden te fluiten, ook al speel je zelf geen zaalhockey.
  • Je regelt zelf een vervanger als je niet kunt, dit kan niet teruggelegd worden bij de arbitragecommissie. Daar is simpelweg geen capaciteit voor. 
  • Als jij een wedstrijd van jouw teamgenoot overneemt, dan zal deze teamgenoot een volgende keer waarschijnlijk een wedstrijd van jou overnemen. Help elkaar!
  • Als je niet komt opdagen en je hebt ook geen vervanging geregeld, kunnen er vanuit het bestuur sancties worden opgelegd. Dit kan zelfs betekenen dat je niet meer mee mag doen met je eigen team!
Als iedereen zich aan bovenstaande spelregels houdt, dan maakt dat 't leven van ons allemaal én van de arbitrage commissie een stuk makkelijker. Graag jullie medewerking!

Met sportieve groet,

Bestuur HHC Quick Stick
Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.