Jeugdteams mogen weer trainen (Update 29 april)

29-4-2020
Nieuwsafbeelding
We vinden het ontzettend fijn dat we weer gedeeltelijk het veld op mogen, het liefst waren we gewoon weer volledig gestart. 

De bedoeling is dat we komende vrijdag 1 mei starten met de trainingen voor de jongste jeugd (t/m D-jeugd) en dat we vanaf maandag 4 mei starten met de trainingen voor de oudere jeugdleden (A t/m C-jeugd). De bedoeling is dat de jongste jeugd 2 keer per week gaat trainen en de oudere jeugd 1 keer per week. Dit heeft te maken met de capaciteit van de velden in combinatie met de 1,5 meter afstand.

Om dit voor elkaar te krijgen, moet er nog wel het nodige gebeuren. We doen ons uiterste best om voorafgaand aan de trainingen deze richtlijnen vorm te geven. 

Een belangrijke voorwaarde voor het doorgaan van de trainingen is dat er tijdens de trainingen een zogenaamde 'coronaverantwoordelijke' aanwezig is. Deze persoon ziet er op toe dat iedereen zich aan de 'coronarichtlijnen' houdt en spreekt desgewenst kinderen/ouders aan als dit niet het geval is. Graag willen wij dat er voor ieder team een 'coronaverantwoordelijke' zich vrijwillig aanmeldt.

Vrijwilligers hiervoor kunnen zich aanmelden bij Doutzen ([email protected]) of Henk ([email protected]). Als er geen 'coronaverantwoordelijke' is, mag er niet getraind worden. 

Indien er meer informatie is over het doorgaan van de trainingen, de exacte tijdstippen en alle voorwaarden, dan informeren wij jullie hier zo spoedig mogelijk over.  

Namens bestuur QS; Doutzen van den Ende & Henk Gijzen


Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.