Teamindeling seizoen 2020-2021

16-6-2020
Nieuwsafbeelding

De teamindelingen voor het seizoen 2020/2021 zijn weer bekend. Dit is altijd weer een spannend moment. Iedereen ervaart dit anders. Voor de één is het vooral belangrijk om met vriendinnen te hockeyen en de ander wil het maximale uit zichzelf halen.


Wij begrijpen dat de teamindelingen belangrijk zijn voor jullie en voor jullie kind(eren). Daarom gaan wij hier zorgvuldig mee om. De afgelopen weken hebben wij veel contact gehad met trainers, coaches en beoordelaars om tot een zo goed mogelijke indeling te komen. Het is echter onvermijdelijk dat sommige spelers teleurgesteld zullen zijn. Sommige zullen niet bij een vriend of vriendin ingedeeld zijn en andere spelers hadden misschien gehoopt op een hoger team.


Dit jaar is het ook nog eens anders gegaan dan we ons vooraf hadden voorgesteld. Het seizoen werd abrupt beëindigd door het Coronavirus. Hierdoor zijn we genoodzaakt om het familiehockeytoernooi en Let’s Roll te verplaatsen naar de start van het nieuwe seizoen. Dit betekent ook dat voor de meeste teams nog geen coach bekend is. Daarom het verzoek om onderling contact te zoeken en aan de lijncoördinator te laten weten wie de coach van het team zal worden, zodat dit voor de start van het seizoen bekend is.


In de bijlage vinden jullie de teamindeling voor het hockeyseizoen 2020/2021 met uitzondering van de MA-
lijn
. Deze is nog afhankelijk van de selectie voor Dames 1. De bedoeling is om de teamindeling van de MA-lijn zo spoedig mogelijk te communiceren.


We hanteren tot de herfstvakantie altijd een open selectiebeleid. In verband met het feit dat in de tweede helft van het seizoen nauwelijks is gehockeyd, zal komend seizoen extra kritisch worden gekeken naar de selectieteams. Mocht een speler toch niet op zijn of haar plaats zijn in een bepaald team, dan zullen wij in overleg met de betrokken trainer en coach verplaatsing eerder overwegen.


De MB-teams zijn wat krap voor komend jaar. Zoiets is altijd een lastige overweging. Of je kiest voor hele grote teams met veel wisselspelers of je kiest voor kleinere teams, waarbij iedereen meer aan spelen toekomt. Wij hebben dit jaar voor het laatste gekozen. Ook zijn er maar 3 keepers voor 5 teams beschikbaar. Daarom zullen wij nog een oproep voor externe keepers plaatsen en kijken we naar een mogelijke invalpoule van C-spelers die dat leuk vinden. En wie weet, melden de komende maanden zich nog nieuwe meiden aan. Iets wat in de praktijk vaker gebeurt.


Voor de MD-teams is uiteindelijk gekozen voor 3 elftallen en een achttal. Het achttal zal voorlopig in de E8- competitie uitkomen. We zullen per periode bekijken hoe we dit handhaven of een herindeling van de teams moeten maken. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden voor alle D-spelers


Mocht je n.a.v. de indeling onverhoopt nog vragen en/of opmerkingen hebben, dan kun je een afspraak maken voor het inloopspreekuur a.s. donderdag van 20 - 21 uur in het clubhuis. Alle lijncoördinatoren zijn aanwezig, maar zullen in verband met coronaprotocollen dit op afspraak doen. Je kunt tot woensdagavond 21 uur een afspraak maken door de lijncoördinator van jouw lijn te mailen. Vanaf de C-lijn verwachten we dat een speler zelf meekomt om het woord te doen.


Tot slot: We zijn met spoed op zoek naar nieuwe lijncoördinatoren, wil je iets voor onze mooie vereniging betekenen, geef het dan z.s.m. aan.


Met vriendelijke groet,

De jeugdlijncommissie [email protected]

Marjolein Hensen en Anita van Mierlo Roelien van der Wal (D-lijn); [email protected]

Chananja Wijbenga (C-lijn) [email protected]

Annemieke Hilberts (B-lijn) [email protected]

Bram Alter (A-lijn) [email protected]


Doutzen van der Ende (vz) 
 [email protected]

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.