Aangepaste teamdeling Meisjes B seizoen 2020-2021

19-6-2020
Nieuwsafbeelding

Afgelopen dinsdag hebben jullie van ons een teamindeling ontvangen met vijf MB-teams. Vijf krappe teams met zelfs een MB4 van twaalf. Een bewuste keuze met risico, maar ook met ruimte voor nieuwe aanmeldingen, veel speelminuten per speelster en een mogelijke invalpoule vanuit MC. Maar….na dinsdag hebben om diverse redenen zich nog een aantal meisjes afgemeld voor MB volgend jaar. Met als gevolg nog kleinere teams. Dat risico durven wij niet meer aan en keurt ook de hockeybond niet goed. Wij hebben daarom noodgedwongen besloten om alsnog over te gaan naar vier MB-teams

 

Vanuit alle teams hebben wij meisjes doorgeschoven. Hierbij zijn we zeer zorgvuldig te werk gegaan. We hebben goed gekeken naar niveau (selectieteams) én naar de balans in het team op sociaal gebied. Ons uitgangspunt is dat iedereen met plezier moet hockeyen. Maar we realiseren ons ook dat niet we niet iedereen (helemaal) blij kunnen maken. 

Het kan dus betekenen dat je niet bij dezelfde meisjes zit als vorig jaar. Dat is ook teamsport. 


Bijgaand vinden jullie de definitieve indeling voor komend jaar. 

 

Komende week trainen jullie al in de nieuwe teamsamenstelling. Alvast een fijne vakantie en een mooi nieuw hockeyseizoen!

 

Met vriendelijke groet,

 

MB-lijncoördinator

Annemieke Hilberts

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.