Aanmelden vrijwilligerstaken

27-8-2020
Nieuwsafbeelding

Beste (ouders van) leden,

 

Graag vraag ik jullie bijzondere aandacht voor het volgende: als club zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers. Voor het bestuur, verschillende commissies en diverse taken. Nu Let’s Roll tot onze grote spijt niet door kon gaan, willen wij met dit bericht alle ouders/verzorgers van jeugdleden en volwassen leden oproepen voor 5 september individueel de beschikbaarheid en interesses door te geven. Om iedereen te kunnen laten hockeyen hebben we namelijk hulp nodig! Een aantal essentiële taken wordt nu niet verzorgd en dit gaan we met z’n allen merken.

 

Je vindt het formulier hier: https://forms.gle/25Lg76mCXWFk5vyj9

 

Waarom is ieders inzet nodig?

Al jaren draait Quick Stick grotendeels op (onmisbare!) vrijwilligers. Op die manier heb je een betrokken club én houden we de contributie betaalbaar. Alleen voor trainers maken we een uitzondering: zij krijgen een vergoeding, afhankelijk van diploma’s en verantwoordelijkheden. De overige taken krijgen we tot op heden – zij het helaas wel met toenemende moeite – ondergebracht bij leden en ouders. Samen maken we de club!

 

Wanted: nieuw bestuur

Conform de afgesproken termijn zwaait het huidige bestuur in z’n geheel af tijdens de ALV in het najaar. Wij hopen dat een aantal ouders het gesprek met elkaar aangaat om een nieuw bestuur te vormen. Onze termijn zit er echt op!

 

Alvast veel dank voor de medewerking en inzet.

Het huidige bestuur en de al aanwezige commissieleden rekenen op jullie!

 

Aarnout Boehmer

Voorzitter

 

PS: Mocht je dit makkelijker vinden, dan kun je ook direct een reactie mailen naar [email protected]

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.