Hockeykamp in herfst op Quick-Stick

16-9-2020
Nieuwsafbeelding

De Nationale (Top-)hockeykampen in de herfstvakantie worden van 12-14 oktober georganiseerd op Quick-Stick. Je gaat de tijd van je leven hebben en echt beter worden! Het tophockeykamp staat o.l.v. een (Jong-)Oranje speler of een speler uit de hoofdklasse. Met het super uitdagende programma en enthousiaste trainers zal jij het beste uit jezelf halen. Ben jij erbij? Schrijf je in op www.nationalesportkampen.nl.

10% korting voor leden
Speciaal voor leden van Quick-stick: met de code QS10 krijg je 10% korting op het kamp!

*100% zekerheidsgarantie geld terug

Veiligheid en gezondheid staan bovenaan. Daarom volgen we de geldende protocollen. De hockeykampen kunnen doorgaan. Mocht de situatie anders zijn, dan volgt er een volledige restitutie van het deelnamegeld.

Data en informatie

12 t/m 14 oktober 2020

De hockeykampen zijn voor hockeyers van 6 t/m 14 jaar en de tophockeykampen zijn voor hockeyers van 8 t/m 16. Je wordt ingedeeld op leeftijd, niveau en bij je vriendjes. De kampen starten dagelijks om 9:30 uur en zijn afgelopen om 16:30 uur.

Hockey- of Tophockeykamp?
Bij het hockeykamp ben je 70% van je dag aan het hockeyen. Ook wordt er gespeeld op het luchtkussen en doen we andere leuke sporten en activiteiten. Je krijgt 1 dagdeel een clinic van een topspeler. Tijdens het tophockeykamp hockeyen we de hele dag en staat het tophockeykamp o.l.v. een speler uit het Nederlands Elftal, Jong Oranje of uit de hoofdklasse. Deze speler neemt alle tijd om jou beter te maken, de oefeningen te versterken en zal zelf diverse masterclasses geven.

INCLUSIEF:
  • Heerlijke en gezonde lunch, limonade en tussendoortjes
  • Meet & Greet en masterclass van Topspeler
  • Gegarandeerd beter worden! Lekker fanatiek trainen onder begeleiding van onze speciaal opgeleide hockeytrainers
  • Je persoonlijke hockeycertificaat

Familie- en groepskorting
Maak gebruik van je familiekorting of groepskorting (4 personen of meer) en krijg max 15% korting. Let op, aan deze actie zitten strikte voorwaarden verbonden. Bekijk de voorwaarden.

Inschrijven of meer info: www.nationalesportkampen.nl

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.