Hoog scoren op je eindexamen met 10% korting op Luzac Examentraining

25-11-2020
Nieuwsafbeelding

Wist je dat onze sponsor Luzac zich, net als deze club, volop inzet voor ondersteuning van talentontwikkeling? Daarom krijgen onze leden in december 10% korting bij Luzac Examentraining. Om voor de korting in aanmerking te komen kun je je inschrijven met de code ‘Tactiek Luzac’. Luzac geeft examentrainingen op VMBO-T-, HAVO- en VWO-niveau door heel Nederland, dus ook bij jou in de buurt.

 

Door de unieke tweedaagse methode van Luzac scoren de deelnemers gemiddeld 1 heel punt hoger voor hun eindexamen. Samen met jou zet Luzac alles op alles om de hoogst haalbare cijfers te halen voor je eindexamen. Hier gaat de bevoegde docent jou persoonlijk bij helpen.

 

De docenten die de examentraining geven, zijn altijd bevoegde leraren die normaal ook voor de klas staan. Ze weten dus precies wat jij nodig hebt om voor je examen te slagen. Omdat je bij Luzac in een kleine groep van maximaal 12 leerlingen in de examentraining zit, krijg je altijd persoonlijke aandacht en is er veel ruimte om je vragen te stellen.

 

Wil jij goed voorbereid je examenjaar ingaan en profiteren van al deze voordelen en de 10% korting? Dan kun je je met de code Tactiek Luzac aanmelden via de website van Luzac.

 

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.