Kom naar de open dag van Luzac op 16 januari!

8-12-2020
Nieuwsafbeelding

Net als Quick Stick zet Luzac zich volop in voor de ondersteuning van talentontwikkeling. Dat maakt Luzac als sponsor en Quick Stick zo’n goede match. Ontdek wat de onderwijsmogelijkheden en -visie van Luzac zijn en hoe het persoonlijke onderwijs kan helpen bij het bereiken van maximale resultaten tijdens de open dag van Luzac op 16 januari 2021.


Het persoonlijke onderwijs van Luzac

Luzac biedt voortgezet onderwijs op maat, waarmee leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen op een manier die bij hen past. In de kleine klassen leren docenten leerlingen vliegensvlug kennen. Zo kunnen ze elke leerling persoonlijk helpen. Ook worden leerlingen intensief begeleid door hun leerlingbegeleider die altijd voor hen klaarstaat. Luzac gelooft dat elke leerling kan groeien naar het hoogst haalbare, passende niveau. Zo bloeien leerlingen bij Luzac stuk voor stuk op en halen ze het beste uit zichzelf.

Van de tweejarige, brede brugklas tot de bovenbouw en het (versnelde) examenjaar: Luzac focust zich gedurende de gehele middelbareschooltijd op de behoeften en doelen van de leerling. De leerlingbegeleider monitort hoe de leerling het beste geholpen kan worden, met bijvoorbeeld meer tijd, steunlessen of juist met extra mogelijkheden, zoals school combineren met topsport en overstappen naar een hoger niveau. Zo halen leerlingen, net als op het hockeyveld, alles eruit wat erin zit.


De open dag van Luzac

Tijdens de open dag van Luzac krijgen bezoekers alle informatie over het onderwijs van Luzac, het leerplan op maat en de extra mogelijkheden waarmee leerlingen optimaal presteren. Ook horen ze alles over Luzac Studiebegeleiding, waarmee leerlingen van andere middelbare scholen, achtstegroepers van de basisschool maar ook eerstejaarsstudenten gericht geholpen worden na schooltijd. Daarnaast kunnen de ouders en leerlingen sfeer proeven tijdens een rondleiding, proeflessen volgen en al hun vragen stellen aan de docenten en leerlingen van Luzac.


Praktische informatie

Waar? Bij Luzac Heerenveen

Wanneer? 16 januari 2021

Hoe laat? Van 11.00 tot 14.00 uur

 

Meer weten over Luzac? Luzac beantwoordt graag al jouw vragen en denkt met je mee over een passende keuze.

Neem contact op]

Veld 2 Sponsor
Sponsoren

Wedstrijdkleding is te verkrijgen bij Intersport de Leeuw.
Laatste verslagen
Er zijn nog geen verslagen.